31-01-14

Review // Essence Superheroes 02&04

De Superheroes collectie van Essence ligt al een tijdje in de winkel, maar toch leek het mij leuk om nog even een artikel te schrijven over twee nagellakjes uit die collectie. Dit zilveren kleurtje met gigantisch veel glitters er in trok mijn aandacht direct en daarnaast kon ik een blauw kleurtje met sand effect ook niet laten liggen. Ik heb ze voor jullie geswatcht!


Afgelopen week viel er wat sneeuw naar beneden in Groningen en daarom leek het mij wel leuk om de potjes te fotograferen in de sneeuw. Links zie je 04 Super, Man! en rechts 02 The Incredible. Zoals op de deksels al te lezen valt geeft 02 een sand effect en 04 een holo effect. De potjes zijn verder prima, stevig en makkelijk op te bergen. Het kwastje is overigens smal en niet net zo breed als de normale lakjes van Essence.


04 Super, Man! is een zilverkleurig lakje met een een aantal verschillende glitters er in. Deze glitters zijn heel klein en geven in elk soort licht een andere kleur. De lak blijft gigantisch goed zitten, meer dan 3 dagen zonder te chippen en lakt gelukkig zonder strepen. Op de foto zie je twee laagjes. 


02 The Incredible is een blauwe kleur met inderdaad het zand effect. De structuur is vrij dun en lakt daarom in eerste instantie vrij slecht. Je denkt in eerste instantie niet dat het iets moois gaat worden, maar uiteindelijk vind ik het toch wel weer iets hebben! Dus als je nog een sand effect lakje zoekt met een blauwe kleur, dan is dit zeker wat voor jou.  Op de foto zie je twee laagjes.


Mocht je één van deze nagellakjes nog willen scoren dan zou ik snel naar de Kruidvat gaan, want ik weet niet hoe lang ze nog worden verkocht. Ze kosten €1,99 per stuk.

2 opmerkingen:

  1. Leuk die foto's zo in de sneeuw! Ik heb zelf ook wat lakjes van deze collectie aangeschaft en de nagellakremover ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk gedaan die foto's in de sneeuw wat een leuk effect hebben die nagellakjes! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen