29-01-14

Review // Real Techniques Stippling Brush

Afgelopen week besloot de kwast waarmee ik mijn foundation elke dag aanbreng, opeens compleet uit te haren. Op zich geen ramp, maar wel vreselijk irritant. Ik kon namelijk vervolgens elke ochtend de haartjes van mijn gezicht af plukken en uit de wasbak vegen. Tijd voor een nieuwe kwast dus. Ik wou in eerste instantie gewoon weer een simpele kwast uit de Douglas halen, maar toen kwam ik er achter dat er tegenwoordig een winkeltje zit in Groningen waar je de Real Techniques kwasten kunt kopen. Ik ging er heen en besloot uiteindelijk de Stippling Brush mee naar huis te nemen. En ik kan jullie zeggen, ik ben enthousiast!


Real Techniques heeft verschillende kwasten, voor zowel het gezicht als de ogen. De kwasten zijn los te koop en zitten verpakt in een plastic houdertje. Dit vind ik altijd wel erg luxe ogen, in vergelijking met een losse kwast die je in je handen gedrukt krijgt en ook zo in een tas mee moet nemen. Deze blijft dankzij het doosje onbeschadigd. Je kunt overigens ook setjes met 5 verschillende kwasten kopen. 


Op de achterkant staat nog een stukje tekst over de kwast. Zo kun je bijvoorbeeld online tutorials bekijken!


De kwast zelf heeft een vrij dikke hals en een rubberen uiteinde, dat nog dikker is. Persoonlijk vind ik dat rubberen ding gigantisch onhandig. Ik hou hem daar namelijk helemaal niet vast én hierdoor kan de kwast niet in mijn bak met steentjes staan. Maar verder vind ik de vorm wel mooi. Het roze accent en het zwarte vind ik wel iets hebben.Maar wat vind ik nou van de werking van de kwast?
Ik zal het maar meteen zeggen: dit is de beste foundation kwast die ik ooit heb gehad.
De haren van de kwast zijn heerlijk zacht. Ook verbruikt de kwast nauwelijks foundation, wat er voor zorgt dat je minder product nodig hebt. En het resultaat op je gezicht is ook prima. Geen strepen, geen vlekken en ook minder zichtbare droge plekken.
Het enige nadeel is dus het handvat, maar hè misschien verdient deze kwast ook wel gewoon een speciaal plekje.

Deze kwast is o.a. bij Beau Make-up in Groningen te koop voor €13,99

5 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit, deze staat ook nog op mijn wishlist!

  Liefs Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. netjes met deze kwast kan je zo goed je foundation aanbrengen! heel erg fijn! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nu ook enkele kwasten van RT (deze niet) en ze zijn inderdaad heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit! Deze wil ik ook wel heel graag hebben!

  BeantwoordenVerwijderen