03-02-14

Opgemaakt // Januari

 Ik weet niet waarom, maar de laatste tijd ben ik steeds meer van het opruimen en dingen opmaken. Ik ben wat minder zuinig bij het gebruiken van verzorgingsproducten (want hé, ik heb er toch nog honderd in voorraad) en gooi dingen die eigenlijk al eeuwen lang in mijn kastjes liggen weg. Vandaar dat het weer tijd werd om te laten zien wat ik allemaal heb opgemaakt deze maand. En het is dit keer daarom erg gevarieerd!


Hoeraaa! Ik heb een parfumflesje opgemaakt. Met pijn en moeite, dat dan weer wel, want het was één van mijn favoriete luchtjes. Het gaat hier om de Playboy Pin Up parfum. Een heerlijke frisse geur, ideaal voor normale dagen. Daarnaast besloot ik de Maybelline Rocket Volum' mascara maar eens weg te gooien en was de eyebrowgel van Essence nu toch echt op. 


Wat betreft verzorging ging mijn favoriete tandpasta de prullenbak in, de White Now tandpasta van Prodent. En de Fresh Natural deodorant van Nivea, die altijd in mijn schooltas zit, was nu toch echt op. Ooit gekocht in de aanbieding inderdaad. 


Nog twee dingen die maar zelden opgaan bij mij. Allereerst is die gigantische fles links een fles met lenzenvloeistof. Ik krijg mijn nieuwe lenzen elke maand toegestuurd en daar zit om de twee maand een fles vloeistof bij. Maar op de één of andere manier maak ik die dingen echt pas om de drie tot wel vier maand pas op. Ik heb dus nog een flinke voorraad liggen.. 
En de handcrème van de Kruidvat, met rozengeur, was op. Dit vond ik overigens niet echt een fijne handcrème. Het duurde altijd eeuwen voordat het introk. 


De perzikscrub van The Body Shop moest de prullenbak in, aangezien ik hem nooit meer gebruikte. De Green Apple showergel heb ik opgemaakt en -hoe kan het ook anders- een conditioner van Andrélon. 


En als allerlaatste, drie schattige mini-flesjes! Links zie je de Vitamin E hydrating toner van The Body Shop en helemaal rechts zie je daar de cleanser van. In het midden ligt een flesje Color Brillianze shampoo van Keune. Deze kreeg ik ooit cadeau van de kapper en sindsdien ben ik echt verkocht aan de shampoo's van dat merk. Ik zit er zelfs aan te denken om er binnenkort één te kopen, helaas houd de prijs mij een beetje tegen. 

En, heb jij ook wel eens van die momenten waarop je gewoon dingen besluit weg te gooien?

6 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien! Ik heb de cleanser en toner van TBS ook opgemaakt, heerlijke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel producten, ik heb af en toe ook wel eens een opruim bui ja :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de appel shower gel van tbs lijkt mij super! Veel producten heb je opgemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je genomineerd voor een Liebster Award. Kijk morgen 06 feb op mijn site voor verdere uitleg.
  Happy Blogging!
  Liefs Joli

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw mooie producten ziet er goed uit ! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen