30-11-13

Review // Sleek Storm palette en Suede blush

Soms heb je van die dagen waarop eens alles tegen zit. Zo kreeg ik het gisteren voor elkaar om, nadat ik al een flinke baaldag achter de rug had, ALLE gemaakte foto's van producten te verwijderen. Compleet. En ook nog eens op zo'n manier dat ik ze nergens meer terug kon halen. Om flink pissig van te worden. Maar omdat ik twee nieuwe Sleek producten had besteld die ik het schrijven van een review wel waard vond, heb ik toch besloten ze opnieuw te fotograferen. Het palette is dus helaas niet meer in perfecte staat op de foto's, maar ik heb wel swatches voor jullie!


Zoals gewoonlijk is de verpakking typisch Sleek. Lekker strak, zwart en met een simpele opdruk. Wel blijven ze soms pittig om te openen, je moet het even doorhebben waar je ze het beste kunt vasthouden. 


En dit zie je als je de prachtige doosjes opent. Links het Storm palette, 12 prachtige kleuren waarvan 3 matte tinten en de rest allemaal met shimmer. Rechts zie je de blush in Suede, een soort bruinroze tint. Beide producten zitten al een tijdje in het assortiment van Sleek. 


Het Storm palette bevat verschillende kleuren. Het is naar mijn idee wel echt een herfst/winter palette, de kleuren zijn namelijk ideaal voor smokey eyes. Maar je hoeft niet voor donker te gaan, want de bovenste rij bevat ook heel veel lichtere bruintinten. Eigenlijk kun je er heel veel verschillende kanten mee op. 


Suede is een vrij aparte kleur. Het is een soort hele oudroze kleur, die bijna naar bruin neigt te gaan. Maar het is absoluut geen bronzer, daar is ie te roze voor. Het is een prima kleur voor mensen die heel erg licht zijn en/of totaal niet van opvallende blushes houden. 

Handswatches
De bovenste rij uit het Storm palette.

De onderste rij, met prachtige donkere tinten. 

Suede
Zoals gewoonlijk is de pigmentatie van het palette ontzettend goed. De bovenste rij bevat wat kleuren die wegvallen op mijn huid en wat minder goed pakken, met name de eerste en laatste kleur. Maar voor de rest zijn ze stuk voor stuk mooi. Vooral de onderste rij vind ik prachtig, vooral de donkerblauwe kleur is een favoriet. De kleuren zijn wel wat korrelig en en kunnen zorgen voor fall-out. Daar is gelukkig wel makkelijk om te denken. Ook de blush is goed gepigmenteerd en brengt fijn aan.Ik heb ook nog twee ooglooks voor jullie. Deze waren oorspronkelijk niet echt bedoeld voor de site, want zo speciaal en goed uitgewerkt zijn ze niet, maar zo kun je wel even zien hoe de goed de pigmentatie is. De bovenste look is gemaakt met de bruine tinten uit het palette, en de onderste look met de grijslbauwe kleur en met zwart.

Ik ben zeker tevreden over mijn aankoop en deze twee producten kunnen prima tussen de rest van mijn Sleek spulletjes liggen.
Ik heb deze de blush voor €5,50 en het palette voor €9,25 via Enchantra besteld.

6 opmerkingen:

 1. sleek is gewoon een prachtige merk, mooie looks heb je ermee gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie producten. Sleek is zo'n fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw ik wil het storm palette ook nog graag! Ik heb vintage romance en oh so special! Prachtig zijn ze!
  Liefs, Ypie

  http://oh-saycanyousee.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie ooglooks! Het storm palette staat ook al erg lang op mijn verlanglijstje, maar wil het liever een keer kopen in Londen dan dat ik het via internet bestel.

  BeantwoordenVerwijderen