29-11-13

Review // Miss Sporty 039 Sweet Berry & Essence 01 Coral Calling

Vandaag heb ik twee verschillende soorten lipsticks voor jullie! Een koraalkleur van Essence, die tegenwoordig prachtige kleuren in haar assortiment heeft zitten, en een roze kleur van Miss Sporty, waar ik nog nooit een lipstick van heb geprobeerd. Alle twee zien ze er leuk uit en ze zijn ook nog eens ontzettend betaalbaar!

De twee lipsticks komen allebei in zwarte hulzen met een klein kleurig detail. De lipsticks van Miss Sporty zijn wat kleiner en smaller, met een normale dop. Essence heeft het juist wat opvallender gemaakt door de dop schuin te maken en het logo er op te zetten. 
De namen van de twee lipsticks staan op een stickertje onderop. Die van Miss Sporty heet Sweet Berry en die van Essence Coral Calling. Vind ik zelf altijd weer leuker dan alleen cijfers.Essence heeft haar lipsticks echt flink verbetert. Zoals jullie in de vorige reviews over de Essence lipsticks die ik hier al heb liggen hebben kunnen lezen: ze hebben stuk voor stuk prachtige kleuren. Ook deze ziet er weer mooi uit, een prachtige koraaltint. Sweet Berry is inderdaad een zoete bessen kleur. Maar dan wel een bessenkleur met een roze toon.


Handswatches


Coral Calling, Sweet Berry
 
Lipswatches


Mijn lippen zonder lipstick


Mijn lippen met Coral Calling


Mijn lippen met Sweet Berry

Beide lipsticks zijn ontzettend goed gepigmenteerd. Coral Calling brengt makkelijk aan en dekt direct. Ook de kleur van Miss Sporty is gigantisch goed gepigmenteerd. Wel is deze lipstick iets zachter, wat er voor zorgt dat je iets voorzichtiger moet zijn met het aanbrengen van deze kleur. Ook vind ik het een klein beetje raar dat deze lipstick van Miss Sporty ruikt naar watermeloen. Dat past niet bij deze kleur. Geef mij maar een geurloze lipstick!

De lipstick van Essence is te koop voor  €2,39 en die van Miss Sporty €

7 opmerkingen:

 1. Ik vind de kleur sweet berry echt heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, Coral Calling! Ik blijf de verpakking echt heel geweldig vinden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Coral Calling blijft mijn favoriet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goedkoop en mooi, altijd een topper!

  BeantwoordenVerwijderen