04-11-13

Review // Catrice Wet Shine Stain


Natuurlijk zit er in de Thrilling Me Softly collectie een lipproduct. En dit maal is het iets nieuws, namelijk een Wet Shine Stain. De naam zegt het al een beetje, een stain met een natte finish, alsof je het net vers hebt aangebracht. Ik was nieuwsgierig naar het effect en besloot twee kleuren mee naar huis te nemen.


De Wet Shine Stains zitten in een strakke zwarte verpakking met opdruk in de kleur van de stain zelf. Ze zijn vrij klein, bevatten 4ml, en zijn dus handig om mee te nemen in je tas. 


Er waren drie versies verkrijgbaar. Een rode kleur, roze kleur en een donkerrode kleur. Ik besloot de donkerrode kleur mee te nemen, C03 Fatal, en de roze kleur C01 Innocent. 

C01 Innocent 

                                                                    C03 Fatal


Lipswatches
Mijn lippen normaal 

Mijn lippen met C01 Innocent

Mijn lippen met C03 FatalDe stain voelt vrij dik en plakkerig aan en blijft ook zo, dit zorgt er voor dat je de 'wet look' krijgt. Het resultaat vind ik wel erg mooi, het is alsof je en gewone lipgloss op hebt in plaats van een stain die vaak vlekkerig wordt. Doordat het een stain is blijft de kleur ook lekker lang zitten.
Wel vind ik dat C03 Fatal fijner en mooier aanbrengt dan C01 Innocent, dit doordat Innocent nogal dik is en dus niet lekker uitsmeert.

Dus als je op zoek bent naar goede gepigmenteerde kleuren, die lang blijven zitten en er toch uit zien als een gloss, dan is dit wat voor jou. Ze zijn voor €3,99 te koop.

8 opmerkingen:

 1. Ik heb innocent en ben er super tevreden mee. Fatal s ook erg mooi zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beiden zijn echt ontzettend mooi! Fatal vooral :) x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk ik heb ook flink geshopt bij de kruidvat vanmiddag
  bedankt voor je leuke comment!

  ik volg je via GFC
  misschien wil je terug volgen :)?

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, Innocent is ook wel een plaatje op de lippen hoor! Ik vind hem mooi van kleur, niet te grauw, niet te roze, precies perfect!

  BeantwoordenVerwijderen