03-11-13

Stash // Mijn SieradenSieraden. Ik ga werkelijk nooit de deur uit zonder dat ik iets om mijn vingers, pols of nek heb. Oh en vaak moet er dan ook nog een paar oorbellen bij. Ik heb ondertussen al flink wat sieraden. Van goud tot zilver en van klein en subtiel naar groot en grof. Vandaag laat ik jullie mijn complete sieraden stash zien. Alle ringen, kettingen, oorbellen en armbanden komen voorbij!


Laat ik maar beginnen met mijn oorbellen. Al mijn oorbellen, op een aantal na, hangen in dit oorbellenrekje die ik ooit gekocht heb in een klein winkeltje in Groningen. Tegenwoordig kun je ze overal wel vinden. En ik moet zeggen dat ik óf het rekje eens moet uitzoeken óf er nog één bij moet gaan kopen.. hij zit vol!


De bovenste rij bevat zo'n oorbel die je bovenin je oorlel kunt vastzetten, een verdwaalde vos, gouden ringen, twee grove tribal achtige oorbellen, een echte oorbel voor in mijn helix, schildpadden, konijntjes en twee gouden driehoekjes. Vooral die laatste draag ik vaak.


Twee bliksemschichten, zwarte bolletjes, roze hartjes, klokjes, paarse hartjes, en driehoekige spikes met een diamantje er in. De eerste twee en de laatste draag ik alleen nog maar van dit rijtje, eigenlijk kan de rest wel weg besef ik mij nu.


En dan komen nu mijn favoriete rijen! Links zie je zilveren sterren, daarnaast een paar blauwe hangers met wat parels, zwarte spike hangers, slangen, een verdwaalde veer oorbel en een simpel knopje, blauwe vleugels. 


Ik heb niet alleen op mijn kamer een dromenvanger, ik hang ze namelijk ook graag in mijn oren. Ook hangen er nog schelpjes, radio's, kruisjes en nog meer engelenvleugels. De kruisjes zijn zeker een groot favoriet. Die kan een hele meisjesachtige outfit snel wat meer 'Allissa' maken. 


Dit zijn mijn drie favoriete zilveren kettingen. Een zwalu, een ketting van mijn vriend en een zilveren kruisje. Ik ben overigens niet gelovig, ik vind ze gewoon leuk om te dragen. 


Dan drie grote en ook lange hangers. Deze draag ik maar eens in de zoveel tijd. En dat terwijl ze wel heel erg mooi zijn. Vooral het klokje is tof, die kan namelijk ook open. 


Deze twee gouden kettingen draag ik heel erg vaak. Ze maken een outfit echt direct af.


En daar heb je weer die engelenvleugels die ik ook als oorbel heb. Deze vind ik erg tof alleen de sliertjes die er onder hangen vallen vaak nét bij het randje van mijn shirt in, dat vind ik vrij irritant. De vlinder heb ik ook al een tijdje en heb ik met veel liefde gedragen. 


De zilveren armbanden op deze foto zijn de armbanden die ik eigenlijk standaard draag. Weer een kruisje, die helaas wel wat begint te verkleuren. En een ketting die ik met mijn vriend heb laten maken op onze vakantie. Hij heeft een eigen, grovere versie er van met mijn naam. 


Nog wat random armbandjes die ik nog wel eens wil dragen op de dagen dat ik er zin in heb, of dat het bij mijn kleding past. 


Mijn ringen! Stuk voor stuk grote favorieten. Vooral de leeuw achterin draag ik al eeuwen. Helaas begint ie nu toch echt meer koperkleurig te worden dan zilver. De ring rechtsvoor heb ik gekregen van mijn opa en oma en is ook prachtig voor speciale gelegenheden. 


En als laatste mijn horloges. Links een nepgouden horloge, in het midden mijn nieuwe DKNY horloge, en rechts een witte horloge. Vooral die gouden horloge en de DKNY horloge draag ik heel erg vaak. Vroeger droeg ik nooit horloges, maar nu vind ik ze toch steeds leuker worden.

Draag jij veel sieraden of juist totaal niet? Zo ja, waar houd je van en wat draag je het liefst?

4 opmerkingen:

  1. Prachtige sieraden, vooral je ringen vind ik leuk! En ik ben verliefd op je middelste horloge! Zelf wil ik er ook eentje met die kleuren

    BeantwoordenVerwijderen