20-10-13

Shoplog // Kruidvat, Pieces en meer.


Long time no see, maar eindelijk is er weer een shoplog! Het is geen grote, maar wel een met een aantal hele leuke spulletjes. Zo ging ik langs Skins Cosmetics voor Sleek, langs de Kruidvat voor wat dingetjes en voor de allerlaatste keer nog even langs een Halloween winkel.


Bij de Kruidvat had ik eigenlijk maar twee doelen. Ik moest en zou zo'n Sand Effect lakje hebben van Essence en gelukkig waren die er! Ik ging voor Hey Nude & Here's My Number (€1,69). Ook nam ik nog even snel een nagelverharder mee (1,78). 


Daarnaast was mijn tweede doel om een nieuwe reinigingsmelk of gel te vinden. Uiteindelijk was ik het meest benieuwd naar de gezichtsschuim van Kruidvat eigen merk (€2,19). Ik ga 'm uittesten en ben heel erg benieuwd of mijn huid het daar mee eens gaat zijn of niet..

Verder wou ik nog graag gouden ringen hebben voor bij mijn piratenpak voor Halloween. Toevallig hing deze bij de Pieces en zat er ook nog eens 50% korting op (€2,50).


En ik kon het niet laten om bij SoLow naar binnen te lopen en nog wat Halloween decoratie mee te nemen. Ik ging voor een kleine schedel (€0,95) en voor drie spinnenwebben met spinnetjes er in (0,99)


Omdat ik niet wist of ik nog genoeg bekertjes in huis had, en omdat ik liever geen glazen wil gebruiken, kocht ik nog een setje plastic bekers (€1,69) en plastic shot glaasjes (€1,50). 


En als laatste, Sleek! bij Skins Cosmetics verkopen ze Sleek producten en daar besloot ik maar weer eens gebruik van te maken. Ik nam het i-Divine Candy palette mee (€10,-) en een blush in Pomegranate (€5,50). Hier komen natuurlijk reviews van online!

Heb jij nog wat gekocht de afgelopen dagen? (: 

11 opmerkingen:

 1. Leuke aankopen! Met dat Sleek palette ga je zeker veel fun hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke halloweenspulletjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed geslaagd, die nagellak is heel fijn! Ik heb ze ook! x

  www.merdjelinn.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben heel benieuwd naar je reviews van de Sleek producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Woooop, schitterende Sleek items! Ben zo benieuwd naar je reviews. :) Whut, hebben ze plastic shotglazen? Dat wist ik niet.. ideaal joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke aankopen heb je gedaan! Ik ben ook wel heel benieuwd naar de reviews van de Sleek producten. De afgelopen dagen heb ik niks gekocht, want ik zit in een 8 weken no-buy haha.

  BeantwoordenVerwijderen