19-10-13

Review // Essence Be Loud blushes

Essence heeft een nieuwe tijdelijke collectie in haar assortiment zitten, namelijk de Be Loud collectie. In deze collectie zaten een aantal leuke producten, waaronder deze twee blushes. Ze trokken direct mijn aandacht door het fleurige printje. Ik was nieuwsgierig en besloot ze allebei mee naar huis te nemen.

De blushes komen in een ronde, doorzichtige verpakking en zijn van plastic. Op de voorkant komt het printje van de blush er mooi doorheen en zie je direct dat het uit de Be Loud collectie komt. Ik vind het printje wel iets hebben. Het doet mij echt denken aan mijn basisschoolperiode, toen liep ik ook wel eens in een legerbroek haha. Wel moet je er rekening mee houden dat dat printje, vooral bij de roze kleur, snel vervaagt en lelijk wordt doordat je er met een kwast in gaat. 

\

Op de achterkant staat natuurlijk wat tekst en de namen van de blushes. De oranje/perzikachtige blush heet 01 Ap-ri(c)ot en de roze heet 02 Pink Me.01 Ap-Ri(c)ot bestaat uit 3 verschillende kleuren. Een perzikkleur, een huidskleur en een lichtrode kleur. 

02 Pink Me is daarentegen lekker fel en bestaat uit een lichtroze, roze en knalrode tint. Wel heel erg Allissa als je het mij vraagt ;) 

Handswatches
01 Ap-ri(c)ot & 02 Pink Me 

Wangswatches
Geen blush

01 Ap-ri(c)ot 
Geen blush
02 Pink Me 

01 is een hele mooie zachte perzikblush, die er voor zorgt dat je een gezonde blosh op je wangen krijgt. Alsof je net buiten een frisse neus hebt gehaald. Bij mij valt de kleur een beetje weg, omdat ik een vrij rood gezicht heb van mijzelf. Voor deze kleur kan ik er beter een foundation onder dragen.
02 is daarentegen lekker fel en roze. Het geeft je echte poppenwangen. Ik vind deze kleur het leukste en mooiste om op te doen.

Beiden zijn ze prima gepigmenteerd en blenden ze makkelijk uit. De blushes zijn te koop voor €3,99

7 opmerkingen:

 1. Ze zien er beide prima uit zeg! Ik vind zelf het perzik kleurtje net iets mooier, maar dat komt omdat ik er echt gek op ben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zien er beiden prima uit voor die prijs. Leuke blog, zullen we elkaar volgen via Bloglovin en GFC? Ik hebt al gedaan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb de perzik kleur. ik ben hier echt heel blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zien er uit als echte budget toppers!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die perzik blush is erg mooi! Ik ben niet zo van de felle roze blushes haha! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow damn, ze zijn lekkah cheap en best goed van kwaliteit! Ze zijn zo heerlijk intens, vooral Pink Me!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ze zelf ook beide gekocht en ze zijn allebei echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen