21-10-13

Review // Sleek i-Divine Candy palette

Sleek heeft veel palettes in haar assortiment zitten, dat weet iedereen. Maar er komt ook om de zoveel maand een limited versie uit. Zo kwam een paar maand terug de Candy collectie. In deze collectie zat een blush en een palette. Ik nam het palette mee naar huis en vandaag laat ik jullie daar de swatches van zien!


In plaast van het gebruikelijke zwarte doosje zit om deze versie een prachtige witte verpakking met een mooie opdruk. Looks good!


Net zoals alle andere palettes komt ook deze in dezelfde strakke verpakking als altijd. Mat zwart met het logo voorop, en op de achterkant nog wat informatie. Ook de binnenkant is precies hetzelfde. Een grote spiegel aan de binnenkant, de kleuren in ronde vakjes geperst en een (naar mijn idee nog altijd nutteloze) sponsapplicator. Persoonlijk vind ik de verpakking van Sleek erg fijn in gebruik.


Wat ik alleen nog wel altijd jammer vind, naast de sponsapplicator, is dat Sleek geen namen op het doosje zelf zet. Deze staan op een los plastic velletje, die er voor dient dat er geen oogschaduw op de spiegel komt. 


Maar uiteindelijk draait het natuurlijk om de kleuren! Er zitten 12 prachtige pastelkleuren in. Ze doen mij allemaal een beetje denken aan mijn Barbie-periode. Dit soort kleuren zaten √°ltijd in Barbie haar kleuren. Je hebt een aantal matte kleuren en een aantal glitterkleuren.

Strawberry Sherbet, Bon Bon, Parma Violet, Apple Sour, Pear Drop, Flump

Liquorice, Blue Fizzle, Aniseed, Bubble Gum, Mint Cream, Cream Soda

De variatie aan kleuren is groot. Erg fijn om verschillende looks mee te maken. Maar het verschil in pigmentatie is helaas ook groot. In principe zijn alle kleuren goed gepigmenteerd, maar Strawberry Sherbet en Flump geven nauwelijks kleur af. Hoe vaak je er ook overheen veegt, de kleur blijft matig en pakt niet. De rest van de kleuren zijn erg leuk en werken prima! Vooral Parma Violet, Apple Sour en Aniseed zijn favorieten. Verder is de structuur vrij korrelig, wat kan zorgen voor fall-out, maar problemen geeft het niet.

Dit palette kost €10,- bij Skins Cosmetics, maar is ook online te koop via diverse webshops.

8 opmerkingen:

 1. Wauw prachtig palette. Ik ben fan van Sleek, ik heb er ook een palette van! De pigmentatie is echt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi palette zeg! Die kleuren zijn echt super tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie kleurtjes :) vooral parma violet en flump ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat niet alle kleurtjes een goed pigment hebben, wel hele mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi palette, iets te felle kleurtjes voor mij ! x Jana

  BeantwoordenVerwijderen