22-10-13

Review // Kruidvat gezichtsschuim

Ik gebruik al dik een jaar dezelfde gezichtsproducten. En dat zijn die van The Body Shop. Dat kost helaas wel wat, op het moment dat ze leeg zijn heb je een nieuwe nodig en de meeste producten zijn niet heel erg goedkoop. Ik ging dus op zoek naar nieuwe producten, die The Body Shop zou kunnen verslaan. Mijn start maakte ik bij de Kruidvat, waar ik deze gezichtsschuim tegenkwam. Voor een paar euro nam ik deze mee naar huis. Benieuwd of dit een blijvertje is of niet?De gezichtsschuim die ik mee naar huis nam is van Kruidvat eigen merk. Het zit verpakt in een knalblauwe tube en bevat wat informatie. Zo beweert Kruidvat dat dit een 'milde reiniging' is en dat er amandelolie en pro-vitamine B5 in zit. Tevens is het product voor alle huidtypes geschikt.


Nog wat informatie op de achterkant. De gezichtsschuim is dus zelfs geschikt voor de gevoelige huid.


Dit is hoe de inhoud er uit ziet. Het komt uit de tube en het is een dikke, glanzende substantie. Het doet mij heel erg denken aan purschuim, van dat isolatiemateriaal. 


En dit is hoe het er uit ziet nadat je water hebt toegevoegd. Ik moet zeggen dat het niet echt een schuim is, meer een verdunde versie er van. Ook is het heel erg zacht en dik, en schuim vergelijk je eerder met luchtig.

Mijn mening
De gezichtsschuim is zacht en vrij dik. Hier moet je van houden en persoonlijk kan ik het wel waarderen. Nadeel is wel dat je niet echt het idee hebt dat je gezicht wordt gereinigd, omdat de reiniging zo mild is. Dit zorgt er natuurlijk wel voor dat je huid wordt gevoed en dat mensen met een gevoelige huid geen last krijgen van een trekkende huid.
Daarnaast is de geur wel een minpuntje. Je ruikt amandel, maar die geur is op een hele sterke manier aanwezig. Ik ben bang dat ik hier over een paar week ontzettend flauw van ben. Vooral op de ochtend is het nogal misselijkmakend. 
Verder is het natuurlijk met een prijsje van €2,10\een redelijk goed product. Geen topper, maar ook geen flop.

6 opmerkingen:

 1. Ik ben niet zo van de gezichtsschuimen, ik vind ze allemaal erg dik en niet reinigend genoeg! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die had ik ook maar kon er niet tegen , leuke blog ! ik volg je nu, volg je terug? www.lifeofnessah.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, het is ook letterlijk gewoon schuim, haha! Ziet er wel heel apart uit!
  Voor die 2 euro wil ik hem ook wel eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er echt apart uit! Ik weet niet zo goed wat ik moet vinden eigenlijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze heb ik ook en ben er ontzettend tevreden over :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Op zich vind ik hem best wel goed klinken als je kijkt naar wat je ervoor betaald. Alleen of het ook echt iets voor mij zal zijn daar twijfel ik over.

  BeantwoordenVerwijderen