07-10-2013

Review // Kruidvat Fruity Botanicals Extra Care Conditioner

 Kruidvat heeft naast een ontelbaar assortiment aan merk shampoo's en conditioners ook een eigen lijn. Dat wist ik eerlijk gezegd nooit totdat mijn moeder aan kwam met een deze conditioner uit de Fruity Botanicals lijn. Het lichtpaarse flesje sprak mij meteen aan en ik besloot 'm direct uit te testen!




De conditioner die ik heb uitgetest is de Extra Care conditioner met lotus extract en rijst proteïnen. Het flesje doet mij heel erg denken aan Herbal Essences, qua stijl. De dop is donkerpaars, wat een beetje naar donkerrood kleurt en de rest van de verpakking lijkt in eerste instantie lichtpaars maar is gewoon doorzichtig. De substantie zorgt er voor dat het flesje een lila kleur krijgt. Verder zitten er dikgedrukte waterdruppeltjes op de zijkant van de verpakking, een erg leuk detail.


De dop van de fles bestaat uit een kliksysteem. Je duwt het dopje aan de ene kant naar beneden en aan de andere kant verschijnt er een opening. Ideaal systeem als je het mij vraagt, want zo hoef je niet te prutsen met een dopje dat je niet open krijgt. 


 ''Geef je droge en beschadigde haar extra verzorging met de Kruidvat Fruity Botanicals Extra Care conditioner. Verrijkt met lotusbloemextract en rijstproteïnen laat het je haar heerlijk zijdezacht aanvoelen. Het maakt je haar weer zacht, soepel en verzorgt het intensief!''


De substantie van de conditioner is lichtpaars en vrij dik. Dit heeft als voordeel dat het lekker voedend en verzorgend aanvoelt, maar als nadeel dat je het niet zo gemakkelijk kunt verdelen in je haar en snel teveel conditioner pakt. 

Mijn mening
De Fruity Botanicals Extra Care conditoner beweert je haar zijdezacht te maken en dat is inderdaad wat het doet. Na een douchebeurt met deze conditioner is je haar heerlijk zacht en kun je het makkelijk doorkammen, wat voor mij toch wel de belangrijkste reden is om het te gebruiken. Maar of het echt intensief wordt verzorgd, daar zet ik mijn vraagtekens bij. Het is niet een wondermiddel wat er voor zorgt dat je opeens geen droog haar meer hebt, maar het ruikt heerlijk en maakt je haar lekker zacht.

Deze conditioner is voor €1,99 te koop bij de Kruidvat.

10 opmerkingen:

  1. Fijne kwaliteit voor een fijn prijsje!
    xManon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lijkt me een prima conditioner :) ik vraag me af of een conditioner je haar echt intensief kan verzorgen
    maar gelukkig hebben we daar ook haarmaskers voor ;) al voelt mijn haar na een masker vaak snel weer droog.. :p

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben wel benieuwd, word je haar er ook zwaar van?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Redelijk. Een beetje ter vergelijking met Andrélon. Je kunt merken dat het heel erg zacht wordt en dus verzwaart, maar als het is opgedroogd merk je daar verder niets van (:

      Verwijderen
  4. Ben er wel benieuwd naar.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bij de eerste blik op de foto dacht ik dat het Nivea was :-) Klinkt wel goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Klinkt wel fijn! Alleen jammer dat het waarschijnlijk niet helpt tegen droog haar, want dat heb ik wel echt nodig. x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. leuke review, maar mmm dit lijkt me niks voor mijn krullen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Klinkt als een fijne conditioner!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. is het ook goed voor vettig haar

    BeantwoordenVerwijderen