08-10-13

Review // Etos Colour Glam liptick en Lip Gloss

Ik en de producten van de Etos gaan nog niet echt samen. Ik weet niet wat het is, maar op de een of andere manier wordt ik er niet echt warm van. Een tijdje terug liep er een kortingsactie op de lipproducten van Etos haar eigen make-up merk. Daar kreeg ik het wel een klein beetje warm van. En om maar in de warme sferen te blijven, ik ging voor een donkerrode lipstick en een donkerrode lipgloss. Tijd om de lipproducten van de Etos te gaan testen! De Lip Gloss zit in een plastic tube met wat zilveren details. De rode kleur van de lipgloss schijnt er doorheen en dat maakt het wat minder saai. Persoonlijk vind ik tubes niet zo heel erg mooi en heb ik liever van die harde hulsvormige verpakkingen. Vooral omdat ik de opening altijd heel erg irritant vind smeren.
De Colour Clam lipstick is verpakt in een stick vorm en heeft een gouden dop en zilveren onderkant. De lipstick vind ik nog vrij mooi vormgegeven, bijna luxe!
De lipgloss is in de kleur 05 en de lipstick in 009. 


Hier nog in detail hoe de Colour Glam lipstick er uit ziet. Zoals je kunt zien heeft de lipstick een plat afgesneden ronde vorm. Geen schuin afgesneden punt zoals de meeste lipsticks hebben (zoals Catrice).

 Handswatches
Colour Glam lipstick in 009 en de Lip Gloss in 05

Mijn lippen zonder product

Mijn lippen met de Lip Gloss

Mijn lippen met de Colour Glam lipstick

De Lip Gloss geeft je lippen een subtiel glanzend kleurtje. Het maakt mijn lippen iets roder dan normaal, maar niet overdreven rood. Verder is de gloss vrij plakkerig, een beetje zoals alle glossjes en blijft het redelijk lang zitten. Toch blijf ik er bij dat een tube altijd een irritante opening heeft, je drukt altijd te hard in de tube en smeert vervolgens teveel op je lippen.
De Lipstick is ontzettend zacht en romig. Je moet dus goed opletten tijdens het uitsmeren van deze lipstick, anders heb je het zo overal zitten. Een nadeel is wel dat de lipstick dus rond is afgesneden en je daardoor vrij moeilijk de lijnen van je lip kunt volgen. Persoonlijk vind ik het fijner om een puntje te hebben, zodat je goed bij de lijnen langs kunt. Verder is de pigmentatie top!

De Lip Gloss kost €2,49
De Colour Glam lipstick €4,19

8 opmerkingen:

 1. Ik vind de lipstick het mooist, wat een prachtige kleur! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ga eens kijken bij etos voor zo een lipstick maar dan een ander kleurtje:P deze ziet er echt goed uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke review! De lipstick ziet er goed uit. Over de lipgloss ben ik nog niet helemaal zeker (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vindt een punt op lipstick zelf ook fijn en vooral bij donkere kleuren, werkt toch net wat makkelijker

  BeantwoordenVerwijderen