18-10-13

Personal // Inkoop Halloween
Nog even en het is zo ver, Halloween. Zoals jullie weten heb ik een Halloween Party in de planning staan en daar horen natuurlijk versieringen bij! Ik ben langs een aantal verschillende winkels geweest en het leek mij wel leuk om aan jullie te laten zien wat ik zoal heb gekocht.Allereerst ging ik kijken bij de Action, aangezien het daar lekker goedkoop is. Zo waren er vlaggetjes met spinnen (€0,99 cent), een lichtgevende doodskop (€0,99) en toffe pompoenlampjes (€1,50).
Daarnaast nam ik nog twee pakjes met zwarte spinnenwebben en spinnetjes mee (€0,99).
Omdat ik ook graag een aantal ballonnen freaky wil maken nam ik een aantal doosjes met lichtgevende sticks mee (€1,79). Ik vond het assortiment niet echt heel groot bij de action. Maar ik heb een aantal leuke dingen kunnen vinden!


Mijn moeder nam uit een klein lokaal winkeltje nog wat slingers en ballonnen mee (€0,25). Overigens zijn die slingers links van een programma dat vroeger altijd op Nickelodeon was. Maar ik ben van plan om dat rare geval er af te slopen zodat ik ze kan gebruiken als random paarse slingers.


Bij de Life & Garden hebben ze een hele lading Halloweenspullen. Helaas is het grootste gedeelte ook vrij duur, denk aan poppen en spinnen die je in de tuin kunt zetten. Maar om van alle spullen af te komen hebben ze 50% korting op alle artikelen! De grote dingen bleven duur, maar ik heb uiteindelijk toch een aantal leuke dingen mee kunnen nemen. Zo waren er verschillende glazen waxinelichthoudertjes met spinnenwebben en pompoenen (€1,50) er op. En ook grafsteenkaarsjes (€1,99)

En er waren natuurlijk nepspinnen! Ik nam een zakje met grote spinnen en een zakje met kleine spinnen mee naar huis (€1,99). Leuk om tussen het eten te leggen of ergens anders aan op te hangen.


En natuurlijk kun je nooit genoeg vlaggetjes en ballonnen hebben. Spinnenwebben en spookjes staan op de vlaggetjes (€0,99) en een zakje met leuke ballonnen (€0,99). Ik moet zeggen dat ik het idee echt heel erg leuk vind dat ik zoveel vlaggetjes overal heb hangen straks, geeft me een heel erg jarig-zijn gevoel.


Naast alle gekochte dingen kreeg ik ook nog wat leuke waxinelichthouders mee van de moeder van mijn vriend. Die komen ook op op de vensterbank te staan!

Dit is dus wat ik tot nu toe heb gekocht. Tevens ga ik nog heel veel DIY dingen maken als versiering.
Binnenkort komt er nog een post over kostuums en dergelijke op, en natuurlijk laat ik jullie foto's zien van het feest zelf!

8 opmerkingen:

 1. Ah wat leuk allemaal! Ik wil zo graag Halloween vieren zoals in de USA!

  http://www.lifeofroshelle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leukleuk! :) Ben benieuwd naar de foto's van het feest! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw, ziet er allemaal super uit!
  Lijkt me echt leuk om zo'n feest te houden (:

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik vind Halloween altijd zo leuk! Haha , ik volg je trouwens via bloglovin' (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik heb nog nooit echt Halloween gevierd, eerlijk gezegd. Het zit er niet zo ingebakken bij ons als bijvoorbeeld Kerst of Pasen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel leuke dingetjes! Jammer dat het in Nederland niet echt gevierd wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk! Ik doe er niet heel veel mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat leuk! Ik moet me echt nog eens bezighouden met alles voor te bereiden, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen