17-10-13

Review // Catrice Blush Tint & Lip And Cheek Colour

Het is een tijdje rustig geweest als het gaat om mijn koopgedrag in de Kruidvat. Ik kom er niet meer zo vaak en dat zorgt er voor dat ik ook nauwelijks nieuwe collecties koop. Maar afgelopen zaterdag kwam daar eindelijk weer eens verandering in! Ik heb mij redelijk in kunnen houden en nam onder andere deze twee blushes mee van Catrice. Allebei in een vuurrode tint..


Laat ik maar beginnen met de nieuwe Blush Tint van Catrice, genaamd 010 Rose Flush. Deze blush is eigenlijk een vloeibare blush in een potje en kan gebruikt worden voor op de wangen, maar ook als lipkleur. De verpakking vind ik erg mooi. Het zit verpakt in een glazen potje, wit met rood van kleur en wat tekst. Verder zit er 10ml aan inhoud in. De applicator van deze blush bestaat uit het typische lipgloss applicator. Het lijkt op een soort sponsje, maar is iets harder dan normaal.


En dan de Lip And Cheek Colour! Deze blush is een limited edition en komt uit de Eve In Bloom collectie. De naam van deze blush is C02 Rosebuddy en heeft inderdaad de kleur van een rode roos. Naast deze rode kleur is er nog een roze kleur en een paarse kleur te vinden. De verpakking van deze blush had ik liever in het zwart gezien, maar voor de rest vind ik de roos op de bovenkant een leuk detail.

Handswatches
Links C02 Rosebuddy, Rechts 010 Rose Flush

Lipswatches
Mijn lippen zonder product
Mijn lippen met C02 Rosebuddy
Mijn lippen met 010 Rose Flush

C02 Rosebuddy is een hele mooie matte rode kleur. Het smeert wat stroef, maar als je het een beetje door hebt krijg je een hele mooie liptint. Nadeel is wel dat de kleur niet goed blijft zitten, een paar keer met je tong langs je lippen en de kleur is aan de binnenkant van je lippen al weg..

010 Rose Flush is een rode kleur die werkelijk rampzalig is om op te smeren. Het product is ontzettend vloeibaar, wat er voor zorgt dat er op sommige plekken veel kleur komt en op een andere plek helemaal niet. Van ver weg zul je dit misschien niet zien, maar als je met iemand in gesprek bent wel. Zonde!

Wangswatches

                      Geen blush                                                    C02 Rosebuddy

C02 Rosebuddy is ook op de wangen een hele mooie rozerode kleur. Je kunt hem gemakkelijk uitvegen en ook is de kleur goed genoeg gepigmenteerd om hem zo fel te maken als je zelf wilt.
010 Rose Flush heb ik geen wangswatch van gemaakt. Het zag er namelijk niet uit. Op de één of andere manier gaan ik en vloeibare blushes niét samen. Ik kreeg een hele rode vlek, die niet echt makkelijk was uit te vegen en vervolgens nauwelijks was te zien op de foto. Nope, dit is geen product voor mij.

C02 Rosebuddy raad ik dus zeker aan als je op zoek bent naar een leuke blush- en lipkleur!
Prijzen €3,99

7 opmerkingen:

 1. Jammer dat Rosebuddy niet lang op de lippen blijft zitten, vind hem wel echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze allebei heel erg mooi! Zelf ben ik heel benieuwd naar rose flush!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind Rosebuddy erg mooi staan! Ik wist niet eens dat er vloeibare blushes bestonden?! Haha, lijkt me heel raar om een vloeibare blush te gebruiken, dus ik hou het lekker op de vaste blushes!

  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er wel mooi uit! Jammer van Rose Flush!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind ze er beide tof uit zien ! x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat jammer dat Rose Flush toch tegenvalt. Gelukkig dat Rosebuddy wel fijn is, want de kleur daarvan vind ik zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen