11-10-2013

Opgemaakt // September

Normaal doe ik dit via een filmpje, maar gezien het feit dat ik nog altijd niet echt fan ben van filmen én nauwelijks tijd heb om een poging te wagen, heb ik besloten er een foto-versie van te maken!
Elke maand laat ik jullie zien wat ik heb opgemaakt en september kon niet achterblijven. Het was niet echt een ik-heb-veel-opgemaakt-maand, maar het zijn voor de verandering niet alleen maar shampoo's en conditioners ;)




Oké oké, misschien wel één conditioner. De Andrélon Volume & Care conditioner is mijn favoriete conditioner geweest in september. Deze conditioner stond in mijn eigen douche, in die van mijn vriend en er lag ook nog een exemplaar in mijn sporttas. Het was dus wachten op de eerste die het op zou gaan geven.
Daarnaast heb ik nog een deo opgemaakt van Dove. Een rollerdeo die niet vlekt op zwarte kleding. Dit was een hele fijne deo! Ik vind sowieso rollers (en ook sticks) fijner dan spuitdeodorant.


Voor het eerst in tijden gingen er twee dingen op: mijn Eye Make-up Remover pads van de Kruidvat en de Nail Polish Remover van Essence. De pads gebruik ik al zo lang ik make-up draag en ik heb tot nu toe ook nog geen ander product gevonden die ik prettig genoeg vind om mijn make-up er mee af te halen. De nagellakremover is ook een heel goed product geweest! Het heeft mijn nagels nooit uitgedroogd en het potje ging ontzettend lang mee.


Ook is er weer wat gezichtsverzorging opgegaan. Zo heb ik ongeveer 4 maand gebruik kunnen maken van een mini-versie van de face wash van The Body Shop. Deze kwam uit de Tea Tree lijn en heb ik elke ochtend gebruikt om mijn gezicht mee te reinigen. Heerlijk product, vooral als je lekker fris aan je dag wilt beginnen. Deze ga ik zeker binnenkort opnieuw halen. 
De Vitamine E dagcrème, ook van The Body Shop, is al eeuwen een favoriet en helaas nu toch echt op. Ik gebruik nu tijdelijk een andere dagcrème, maar merk dat mijn huid er heel anders op reageert.. Tijd om ook hier een nieuwe van te halen!


De laatste twee producten zijn niet helemaal op, maar kunnen niet meer gebruikt worden zonder het hele potje te slopen. Het zijn niet hele grote favorieten geweest, dus zin om er moeite voor te gaan doen heb ik ook niet echt. De Photo Finish foundation heb ik een lange tijd heel erg fijn gevonden, maar tegenwoordig gebruik ik liever een wat dunnere foundation of BB cream.
Het product daar achter is een mini-versie van Urban Decay's Primer Potion. Heel erg fijn product, maar ik merk geen verschil ten opzichte van de Too Faced Shadow Insurance. 

En wat zeggen we dan als we producten weggooien? Juist, tijd voor nieuwe!

9 opmerkingen:

  1. Leuke spulletjes opgemaakt!

    Ps. Ik zou heel leuk vinden als je een kijkje wilt nemen op mijn blog www.overvanallesennogwat.nl :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel heb je opgemaakt zeg! Ik ben deze maand ook flink aan het opmaken, aan de ene kant een heerlijk gevoel, aan de andere kant weer jammer omdat fijne producten en sommige LE opgaan en niet meer te krijgen zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De vitamine e creme lijkt mij heel fijn! Heb er goede verhalen over gehoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb ook de urban decay primer. Die vind ik zo fijn. Maar ik denk dat die van too faced ook echt goed is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk om te zien! Ah, ik vind het altijd zo gaaf als iemand een oogschaduwbasis opmaakt, want dat gebruik je bijna dagelijks. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel leuk om te zien wat je opgemaakt hebt! De nagellak remover van Essence vind ik zelf ook wel erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen