10-10-13

Review // Therme Zen White Lotus Shower Satin & Rice Shower Scrub


Therme is een product wat ik eigenlijk nooit zelf koop, mijn moeder is namelijk de enige hier in huis die zo ongeveer verslaafd is aan Therme Skincare. Elke keer weer krijgt ze voor haar verjaardag of met moederdag allerlei pakketten met producten van Therme er in. En anders koopt ze het zelf wel.
Afgelopen week trokken twee producten van de Zen White Lotus lijn mijn aandacht en besloot ik ze eens uit te testen. Zouden ze echt zo geweldig zijn?


De twee producten die ik uit de Zen White Lotus lijn heb getest zijn de Shower Satin en de Rice Shower Scrub. Zoals je kunt zien zijn de verpakkingen vrij wit en heeft het niet veel poespas. Dit geeft een past in dit geval wel bij de lotusgeur en ook wel een beetje bij Therme zelf. Over het algemeen is het namelijk een vrij duur merk, in verhouding tot Kruidvat producten, en een kinderachtige uitstraling past daar niet echt bij. 


De Rice Shower Scrub is een zachte rijstscrub voor een gladde huid. 
Therme zegt zelf : '' Therme Zen White Lotus Rice Shower Scrub met fijne zachte rijstkorreltjes maakt de huid glad en geeft de huid een zijdezacht gevoel. Geniet van de subtiele inspirerende geur van de witte Lotus. Masseer de Zen White Lotus Rice Shower Scrub over de natte huid. Gebruik de scrub 2 of meerdere malen per week in plaats van een normaal doucheproduct.'' 
De scrub bevat 200ml.


De Shower Satin bevat zijde en macadamia olie en is zeepvrij. 
Therme zegt: '' Therme Zen White Lotus Shower Satin met de subtiele verijnde witte lotus geur, zijde en macadamia olie geeft uw huid een zijdezacht gevoel. Ervaar de pure silk sensation. Ideaal in combinatie met de Body Serum. Zeepvrij, pH neutraal.''
De Shower Satin bevat 75ml.


De substantie van de scrub bevat hele kleine korreltjes en is vrij dik. De douchegel heeft een dunne substantie.

Mijn mening
De Rice Shower Scrub is een heerlijk zachte scrub met kleine korreltjes er in. Dit zorgt er voor dat je heel erg soepel en snel over je huid kunt bewegen en de huid niet kapot maakt. De substantie bevalt me wel. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik niets merk van mijn beloofde zachte huid. Het is misschien iets zachter dan wanneer ik een grove scrub had gebruikt, maar het geeft niet echt het 'zijdezachte gevoel''.
Verder is de lotusgeur echt heerlijk! Prijs rond de €9,-
De Shower Satin werkt prima. De zeep ruikt subtiel naar lotus en voelt lekker zacht aan. Maar net als bij de scrub is het niet zo dat je opeens een hele gladde huid hebt. Het doet mij een klein beetje denken aan een normale huidzeep, echt speciaal is het niet. Prijs rond de €4,50

Heb jij net als mijn moeder ook een Therme verslaving of ben je net als ik wat minder enthousiast? 

8 opmerkingen:

 1. Die scrub heb ik ook, hij ruikt heerlijk maar qua werking vind ik hem niet veel doen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het wel leuke dingen hebben maar om de een of andere manier trekt het me nooit echt om te kopen >_<

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou ook wel van Therme, maar gebruik het niet dagelijks, combineer allerlei douchegels met elkaar eigenlijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de producten van Therme wel fijn, maar dat ik ze iedere dag gebruik nee dat niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed! Maar ik denk dat ik zelf meer van wat ruwere scrubs hou, vooral voor mijn lichaam.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb zelf eigenlijk nog nooit een product van Therme geruikt, maar deze producten vind ik wel fijn klinken. Ook de geur lijkt mij wel erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. jammer dat het niet wat specialer is, maar ben wel benieuwd naar de geur

  BeantwoordenVerwijderen