25-10-13

Look // 3 x Sleek i-Divine Candy palette

Zoals ik heb beloofd heb ik vandaag een aantal ooglooks voor jullie die ik heb gemaakt met het Candy palette van Sleek. Dit palette zat bomvol leuke kleurtjes en dat is dus ook te zien in het resultaat. Echt origineel ben ik niet geweest, maar de looks bestaan wel uit kleur, kleur en nog eens kleur!Blauw is mijn lievelingskleur en ik vind het dan ook maar al te leuk om een blauwe ooglook te maken. Ik gebruikte Apple Sour op mijn ooglid, Bubble Gum in mijn crease en Liquorice onder mijn oog. Cream Soda, de enige witte shimmery kleur in het palette, ging op mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoek. 


Daarna leek het mij leuk om iets te leuks te maken met de gifgroene kleur Pearl Drop. Deze besloot ik te gebruiken in combinatie met Liquorice in de crease en onder het ooglid. Wederom ging Cream Soda op het wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoek. Helaas is Pearl Drop op de foto minder knallend dan in het echt. 


En dan de laatste een hele simpele paarsroze ooglook. Zoiets had ik al eens eerder in mijn Barbie look gemaakt en ook dit keer vond ik het er weer leuk uit zien. Aniseed ging op mijn ooglid, Parma Violet in mijn crease en onder mijn oog. En natuurlijk Cream Soda als highlighter. 

Ik heb voor deze looks géén gebruik gemaakt van een oogschaduwbasis of een witte basiskleur. Ik denk dat de intensiteit van deze kleuren nog beter worden als je er een matte witte oogschaduwbasis onder doet (:


7 opmerkingen:

 1. Mooie looks! Zonder primer is de pigmentatie al super :) Wat hou ik toch van dit merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi vooral de blauwe www.blog-and-urban.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie looks, probeer eens een eyeliner bij je looks. Dit zal je look meer af maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt heel erg mooi gedaan, vind ze allemaal mooi!

  BeantwoordenVerwijderen