24-10-13

Review // Essence Sparkle Sand Effect

 Eindelijk maar toch heb ik ook een Sand Effect lakje! Het duurde even, maar laatst waren ze eindelijk verkrijgbaar in een winkel bij ons in de buurt. Vaak waren ze uitverkocht, of waren ze gewoon niet te vinden. Mocht je nog twijfelen over deze lakjes, ik heb swatches gemaakt.Er zijn drie Sand Effect lakjes te krijgen. Een zwarte, een huidskleurige en een rode. Ik twijfelde nogal over de rode kleur, dus die heb ik laten liggen. Achteraf heb ik heel erg veel spijt gehad, want ik heb wat swatches bekeken op andere blogs en daar ziet die rode er ook wel erg mooi uit. Anyway, ik heb dus 165 Here's My Number en 163 Hey, Nude! Hey, Nude! is een prachtige parelmoerkleurig lakje met zilveren glitters er in. Een nadeel is wel dat je na twee laagjes nog steeds de witte nagelranden er doorheen kunt zien. Mocht je niet zulke witte nagelranden hebben dan zul je er niet zo veel last van hebben. 


Here's My Number is een asfaltkleurig lakje met blauwe en zilveren glitters er doorheen. Als je binnen zit lijkt het gewoon op een donkergrijze kleur, maar in bepaald licht (tl-licht, zonlicht) glinstert het prachtig. Zelf twijfelde ik er heel erg over of ik hem nou leuk vond of niet, maar mijn vriend en mijn mijn moeder waren zo enthousiast dat ze mij uiteindelijk hebben aangestoken: ik vind 'm nu ook wel erg leuk! Verder lakt dit lakje net als Hey Nude! erg fijn, deze dekt dan ook in twee laagjes perfect.

Deze lakjes zijn voor €1,69 per stuk te koop.


13 opmerkingen:

 1. Ziet er leuk uit! Maar de laatste vind ik toch niet zo..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die lichte variant is mooi! Ik heb er eentje van OPI maar ik kan maar niet aan dat rare gevoel op mijn nagels wennen! Haha.

  http://www.lifeofroshelle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaah ik vind de lakjes ook best tof.
  heb er laatst ook een gekocht, maar dan de rode variant.

  www.Tessa4Beauty.blgospot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke lakjes voor een feestje! Ik vind de rode variant ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ze zelf ook allebei en ik vind ze enorm leuk!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind zelf de bovenste niet zo mooi eigenlijk. De onderste daarentegen wel! Die heb ik zelf ook en de rode ook nog :) Die is ook wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ga die rode ook halen! Die vind ik persoonlijk het mooiste <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey nude vind ik echt prachtig, wel jammer dat hij niet zo goed dekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke lakjes! Jammer dat 'Hey,Nude' niet zo goed dekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind ze beide zo mooi! Zelf twijfelde ik ook eerst over de rode kleur, maar heb hem uiteindelijk toch meegenomen en die ik ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen