03-09-13

DIY inspiratie


School is voor -bijna- iedereen weer begonnen, het weer wordt weer wat minder en het is weer wachten op de volgende zomer. Toch is het zo dat, ondanks dat ik misschien nu minder tijd heb dan in de zomervakantie, ik in de herfst en winter altijd heel veel zin heb om te DIY-en. En omdat ik weet dat er meer mensen zijn die daar last van hebben, heb ik wat plaatjes in één blogpost gezet met toffe knutselideetjes. Enjoy!

Iets wat ik altijd al een supertof idee vind, is een magneetbord voor je make-up. Je zoekt een magneetbord (of een gewoon bord en verft er van dat magneetverf overheen) en plakt magneetjes achterop je make-up. Hangen met die hap! 


Wat ook leuk is voor de mensen die binnenkort op kamers gaan of al op kamers zitten; DIY kussentjes. Zoek de goedkoopste kussens uit die er zijn, met een stroef stofje, en zet er je eigen tekst op.


Ook leuk: glazen aan de muur hangen en daar je kwasten in bewaren. Dit kan gewoon aan de muur of zoals hier aan een stuk pallet. 


Of aan een plankje!


Een leuk idee om foto's op te hangen, een soort fotowaslijn! Of in een hart vorm. Ik zit er aan te denken om zoiets boven mijn bureau te doen. Omdat ik daar ook een vrij kale rechte wand heb. Mocht ik dat gaan doen dan zien jullie dat natuurlijk snel ;)


Ook erg cute (en misschien leuk als cadeautje?) een hart gemaakt met touw en spijkers. Easy, maar wel erg leuk. En een leuke manier om je agenda te pimpen. Driehoekjes knippen uit allerlei tijdschriften en die vervolgens op de voorkant plakken. Dit wordt mijn project voor aankomende woensdag. Let me know als je resultaten wilt zien!

Of je maakt natuurlijk gewoon een multifunctionele tennisbal. Ik vind het echt leuk bedacht.

 Ben jij zelf nog leuke DIY ideeën tegengekomen? 


7 opmerkingen:

 1. Hoe komen ze erop? Een magneet bord voor je make-up, geweldig! Alleen heb ik niet zo veel make-up dat zou blijven hangen denk ik haha.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die foto's aan een waslijn vind ik altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk en inspirerend, heb zin om gelijk ook aan de slag te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat magneetbord en die foto's in hartvorm vind ik leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er zitten echt super leuke dingen tussen! Zo'n foto waslijn vind ik echt heel erg gaaf :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind die agenda met de driehoekjes zo leuk! Ik ga dat denk ik ooit nog een keer met een oud schrift ofzo doen. Ben benieuwd naar jouw resultaat! (:

  BeantwoordenVerwijderen