04-09-13

Meet Denice! (+ filmpje)

Hehoi!
Mijn naam is Denice (met een C ja!) en jullie voelen het al aankomen... ik ben de nieuwe aanwinst van PeanutButterMakeUpTime! Je zal mij vooral voorbij zien komen met random artikeltjes over dingen die ik leuk vind, ik heb namelijk een mening over alles, die ik erg graag deel (:

Uiteraard ben ik ook beautyverslaafd, wat fantastisch op gaat met mijn bijbaantje bij het Kruidvat, elke maand breng ik minstens de helft van wat ik verdien weer terug naar de winkel waar het vandaan komt... oeps. Je zult mij dan ook voorbij zien komen met Shoplogs, tags, opgemaakt filmpjes en natuurlijk artikelen over van alles en nog wat. De reviews en ooglooks blijven Allissa's etage, dingen die goed gaan moet je niet willen veranderen. 
Omdat ik een vreemdeling ben die even jullie wereld binnen stapt, heb ik een feitjes-filmpje voor jullie opgenomen, enjoy!

 Mijn eerste vraag aan jullie: Wat voor soort filmpje zou jij graag voorbij willen zien komen?

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk :) ik ben benieuwd naar wat je ons gaat brengen! Wat leuk ook dat je bij de kruidvat werkt, mijn schoonzusje heeft dat ook gedaan en die weet ook echt van alles over make-up, nagelak etc etc.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat leuk en wat een super leuk kennismakings filpje, je komt lekker enthousiast en vrolijk over, heel erg leuk

    BeantwoordenVerwijderen