29-08-13

Essence Crystal Eyeliner


Soms zie je van die make-up producten die je gewoon meeneemt zonder ze echt nodig te hebben, gewoon omdat ze er leuk uit zien of omdat ze zo spotgoedkoop zijn. Zo gaat dat bij mij met veel Essence producten, en dus ook met deze knalblauwe glitter eyeliner.De Crystal Eyeliners van Essence zijn er in 5 verschillende kleuren. Je hebt zilver, goud, blauw, paars en zwart. Ik nam natuurlijk de blauwe mee, omdat dat nou eenmaal mijn lievelingskleur is. Het zit verpakt in een klein staafje met zilveren dop en doorzichtig omhulsel. Zo zie je direct welke kleur je in je handen hebt. 


Deze blauwe kleur draagt de naam 05 Flashy Aqua, en dat straalt het ook wel uit. Verder zit er 4ml eyeliner in. 


 Het kwastje is naar mijn idee vrij lomp en raar afgesneden. Het puntje is recht en splitst zich vaak op in twee puntjes, waardoor je geen soepele lijntjes kunt zetten. Ook zie je al een beetje dat de eyeliner grotendeels bestaat uit gel en wat losse glitters... 

Handswatches
Twee random lijntjes. Dit zijn twee strepen over elkaar heen.


En dit is hoe het er uit ziet op een oog. 

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet helemaal weet wat ik er nou van vind. Zo close-up lijkt het vrij rommelig en zie je heel veel gaten. Met het blote oog zie je dat nauwelijks en geeft het een leuke retro-look aan je make-up. Verder is het wel een lastige klus om een recht lijntje te zetten, met zo'n raar harig kwastje. Minpuntje dus. Verder is dit een erg leuk product om voor de leuk in je stash te hebben of voor een thema-feestje. Misschien handig voor de Carnaval vierders onder ons?

De Crystal Eyeliners zijn voor €2,39 te koop bij de Kruidvat.

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het er wel leuk uit zien eigenlijk :D
  Misschien dat het ook leuk is om hem over een donkere eyeliner aan te brengen, dan heb je geen gaten maar wel glitters, tenminste, als hij pakt over een donkere eyeliner dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht toen ik het flesje zag: oh god, wat moet dat worden. Maar als ik hem op je oog aangebracht zie vind ik hem stiekem veel mooier dan gedacht :) zelf draag ik geen eyeliner dus het zou niks voor mij zijn, maar voor de meiden onder ons die vaak blauw dragen kan het op een feestje heel leuk staan denk ik!
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er niet zo gek op. Het ziet er inderdaad nog al snel messy uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem helemaal niet mis. Maar misschien vind ik hem net iets mooier in het zwart of zilver.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat hij niet heel erg glittert...

  BeantwoordenVerwijderen