02-07-13

Illamasqua Masquara in Raven


Toen ik het pakketje van Illamasqua opende zat er niet alleen Disobey er in, maar ook een mascara. In eerste instantie wou ik die niet reviewen, omdat ik nogal zinnig ben als het gaat om mascara's. Toen bedacht ik mij dat het voor sommigen misschien wel handig was om te weten of de mascara van Illamasqua goed is of niet. Dus hierbij toch een kleine review!
De mascara, of eigenlijk masquara zoals Illamasqua het noemt, wordt geleverd in hetzelfde soort doosje als waar de blusher ook in zat, zwart met gele randjes en typische Illamasqua accenten. De ingrediënten staan op de zijkant. 


De mascara zelf komt in een standaard zwarte huls en heeft verder alleen het Illamasqua logo er op staan. Ik vind het nogal basic, vooral voor een merk als Illamasqua. Verder ligt de mascara prima in de hand en zit er 10ml aan inhoud in.


Er zit een harig borsteltje aan dat vrij veel mascara met zich meeneemt wanneer je hem uit de huls haalt. Ik begon meteen al te twijfelen aan het resultaat, want ik heb zulke korte wimpers waardoor eigenlijk alleen korte plastic borsteltjes goed bij mij werken. Zie hier het resultaat: 


Geen mascara

                                     Normale hoeveelheid Illamasqua's Masquara 

Het resultaat vind ik prima. Het blaast me niet omver, maar ik heb hem ook niet meteen in de prullenbak gegooid van ellende. Er is flink wat verschil te zien ten opzichte van mijn wimpers zonder mascara, maar met bijvoorbeeld mijn lievelingsmascara van Essence krijg ik een beter resultaat. Je moet er heel erg op letten dat je niet te enthousiast blijft doorgaan met laagjes aanbrengen; de mascara klontert vrij snel. Een prima mascara om te krijgen of weg te geven als cadeau, maar naar mijn idee om de prijs geen must-have.

Illamasqua's Masquara in Raven is te koop voor £16,50 op www.illamasqua.com 

6 opmerkingen:

 1. Hij ziet er best oké uit maar voor die prijs had ik wel iets beters verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tsja... er gaat vrij weinig boven de oranje van essence (: Alhowel die roze van Yves rocher ook wel fijn is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ik vind hem wel echt ontzettend mooi qua zwartheid + separeren. Het effect ziet er mooi uit, maar inderdaad hangt er een prijskaartje aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmm, voor die prijs had ik wel wat beter verwacht. Ziet er oké uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jammer van het resultaat. voor die prijs was een wow effect leuker

  BeantwoordenVerwijderen