03-07-13

Muziek favo's

still in love

En het is weer eens zo ver. Een weekje geleden kwam ik op het idee om, eindelijk maar toch, Spotify te installeren. En het handige aan Spotify is dat je verschillende afspeellijsten van anderen kunt volgen en zelf favorieten kunt samenstellen. Een beetje zoals iTunes en Mediaplayer, maar dan zonder dat je zelf de muziek op je laptop moet hebben staan. En nu, na een week, heb ik al een aantal nieuwe favorieten ontdekt die ik weer met jullie wil delen (:


Demi Lovato - Nightingale 

Het nieuwe album van Demi is al een tijdje uit en eigenlijk zijn Warrior en Nightingale mijn enige favorieten. Nightingale is de ultieme favoriet. Vooral het refrein blijft bij mij ontzettend lang hangen. Erg fijn en rustig nummer. 

Arctic Monkeys - Do I Wanna Know?

Heeeeerlijk nieuw nummer van de Arctic Monkeys. Het begindeuntje blijft hangen en ik vind het sfeertje er omheen heel erg fijn. Ik ben heel erg benieuwd naar eventuele meerdere nieuwe nummers van ze, als die er komen.

Avicii - Wake Me Up 

Er zijn twee dingen waar ik een zwak voor heb als het gaat om liedjes. Een deuntje dat blijft hangen of een goede stem dat blijft hangen. En in dit liedje van Avicii zit een zanger met een heeeeerlijke stem.

OneRepublic - Something I Need

Ik vind het nieuwe album van OneRepublic echt geweldig. En bij Something I Need krijg ik nogal gemengde gevoelens. Aan de ene kant is het een ontzettend deprimerend liedje en aan de andere kant juist heel erg vrolijk. Ik vind die combinatie wel wat hebben. De tekst is overigens ook erg mooi. 

The Script - Millionaires
                                     

Pas toen de clip uit kwam ontdekte ik dit geweldige nummer van The Script. Ik had achteraf de tekst van het refrein al veel vaker op Facebook en Twitter voorbij zien komen, blijkbaar was het liedje al ontzettend populair bij anderen. Erg mooi nummer om flink hard mee te blèren. 

Frontliner - Weekend Warriors

Nee, ik ben niet naar Defqon.1 geweest, ik ben gewoon ontzettend fan van Frontliner zijn nummers en daar valt Weekend Warriors ook onder. Heerlijk deuntje!

Welke liedjes staan bij jou tegenwoordig 24/7 aan? 

9 opmerkingen:

 1. Vind zelf het nieuwe nummer van pitbull best leuk maar die staat nog niet op spotify jammer genoeg :P Lijkt me ook best gaaf om naar defqon te gaan een keer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spotify heb ik ook! Heerlijk onbeperkt nummers
  downloaden :D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke liedjes! Dat liedje van Demi kende ik totaal nog niet, maar ga het zeker vaker beluisteren! Wake me up is echt een van mijn favoriete liedjes op dit moment.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook dol op Spotify! :) Arctic Monkeys <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel uiteenlopende smaak heb je, I like that. Ik ben ook zo :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke nummers, ben nu gek op Train Mermaid en Major Lazor Watch out for this

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke nummers! ik ben helemaal fan van Demi Lovato! <3 xx

  BeantwoordenVerwijderen