27-06-13

Mijn favoriete Youtubers

carried away by a moonlight shadow
Wanneer ik lekker op de bank zit met mijn laptop en niets belangrijks hoef te doen is het eerste wat ik opzoek Youtube. En dan heb ik het niet over muziek, maar over verschillende Youtubers met hun eigen kanaal. Van beautyguru's tot aan mensen die gewoon random vloggen, ik kijk het allemaal. Hou jij daar ook wel van en ben je benieuwd naar mijn favorieten? Klik dan verderrrr (:


Nikkietutorials is zeker een grote favoriet van mij. Vooral de wat oudere filmpjes van haar vind ik helemaal geweldig, en met name de make-up tutorials. Lekker duidelijk en gemakkelijk te volgen.
BTYthroughmywindow heeft een heerlijk accent om naar te luisteren en ik vind haar sowieso prachtig. Ze heeft een toffe stijl en filmpjes die mij aanspreken. Ze is nog niet ontzettend lang bezig, maar ik denk wel dat ze nog lang in de running blijft.KletskerkVanVlochem, ook wel gewoon het vlogkanaal van LiveLifeGorgeous. Die twee samen zijn gewoon altijd hilarisch en de vlogs wanneer ze naar persevents gaan zijn ook leuk.FUN is het kanaal van Mert en Dylan en die twee zijn gewoon het beste te omschrijven als prettig gestoord. Vooral de Milkshakevlogs zijn vermakelijk om naar te kijken.
Shaaanxo
 is een prachtige meid en heeft leuke video's om zo nu en dan naar te kijken. Haar vlog channel is ook een aanrader, mocht je haar in eerste instantie niet zo vinden. Ik vond haar namelijk in het begin op de een of andere manier niet zo leuk, maar na wat meer filmpjes te hebben gezien sloeg dat om!Saturdaynightsalrite is net als het meisje hierboven ook prachtig en heeft hele mooie looks. Daarnaast heeft ze ook een gigantische schoenencollectie en is ze tegelijkertijd ook ontzettend nuchter. Ik hou er van.
RayWilliamJohnson maakt elke week een flimpje met 3 hilarische filmpjes er in waar hij flink veel commentaar bij geeft op een hele leuke en grappige manier. Erg vermakelijk.

Wie of wat zijn jouw favorieten Youtubers?

3 opmerkingen:

  1. Ik volg eigenlijk niemand op Youtube... :-) Maar bedankt om dit allemaal te delen, misschien geraak ik nu wel hooked!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw er zitten er een paar hele leuke tussen! Ik hou van dit soort artikels!

    BeantwoordenVerwijderen