15-06-13

Sleek Rose Gold blush


 Eindelijk maar toch kan ik zeggen dat ik Rose Gold in mijn stash heb liggen! Tegenwoordig is Sleek te koop bij Skins Cosmetics in Groningen en toen ik dit pareltje daar zag liggen wist ik dat ik hem direct mee moest nemen. En ik heb er nog geen seconde spijt van gehad kan ik jullie vertellen. Benieuwd waarom deze blush zo geweldig is? Klik dan verder!
De blushes van Sleek zijn verpakt in een prachtig, compact en zwart doosje. Ik vind het persoonlijk altijd een mooie verpakking. Geen overbodige frutsels en dat geeft naar mijn idee altijd wel een mooie luxe uitstraling, terwijl het in principe gewoon een budget topper is. Op de achterkant vind je de naam van je blush, de ingrediënten en dat er 8 gram aan inhoud in zit.Ja kijk daar maar even naar! Is 'ie mooi of is 'ie mooi! Toen ik hem voor het eerst open deed en de kleur zag begreep ik direct waarom iedereen hem zo mooi vind. Het is echt puur roze met goud. Een prachtige combinatie. Wel gaat het doosje nogal lastig open, daar moet je echt een handigheid in zien te vinden.

Handswatch

Look. At .It. De gouden glans door deze blush is werkelijk perfect!

Wangswatches

Zonder blush

Met Rose Gold lichtjes aangebracht.

Naast het feit dat de kleur echt prachtig is, is de substantie ook erg fijn. De blush is lekker zacht en valt niet in brokken uit elkaar. Je kwast kan de kleur prima in één keer opnemen. Ook is de pigmentatie niet zo in-your-face als bij bijvoorbeeld de Blush By 3  en daardoor kun je de blush lekker makkelijk en snel aanbrengen. Handig hieraan is ook dat je deze blush kunt gebruiken als blush en highlighter in één. De gouden kleur geeft immers al glans genoeg af.  Ik weet honderd procent zeker dat ik deze kleur nog ontzettend vaak ga gebruiken.

Rose Gold is onder andere te koop bij Skins Cosmetics in Groningen voor €5,50 en bij diverse webshops. 

13 opmerkingen:

 1. Ik heb deze ook van Sleek en het blijft prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem ook nu heb ik zin om hem ook op te doen haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb deze ook, hij is erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige blush :D ik heb hem ook en hij is geweldig! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe vaak ik 'm ook zie, hij blijft mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah ma haaa, ik blijf dit een geweldige blush vinden! De kleur is zo mooi, maar ook de finish.. gold. like. omg. its. gorgjaws. Looks good on ya lady!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is toch echt heel erg mooi he! Ik wil hem ook nog altijd.... Dringend bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt het je leuk om een winactie te winnen met 2 leuke nagellakjes in de kleuren paars en roze, een lange muntketting met buddha, een schattig armbandje met glazen hartje en een enkelbandje met allerlei verschillende kleuren muntjes voor in de zomer! Volg dan de instructies op mijn blog en win :)! Liefs, Floor

  BeantwoordenVerwijderen