16-06-13

Sleek Pink Cadillac Pout Polish


Sleek heeft naast een flinke lading aan gezichtsproducten ook een aantal lipproducten. Zo zijn er lipglosses, lipsticks maar ook tinted lip balms, ook wel Pout Polish genoemd. En naar de Pout Polishes was ik heel erg benieuwd. Er waren een aantal verschillende kleuren verkrijgbaar, maar ik besloot toch alleen voor deze roodroze kleur te gaan. Benieuwd naar dit product?


Een Pout Polish is een soort lip balm met een subtiel kleurtje. Zoals ik al zei heeft Sleek meerdere Pout Polishes in haar collectie zitten. Zo is er onder andere nog een lichtroze en een rode tint te vinden. Ik ging voor de kleur 947 Pink Cadillac en dat is een kleur die een beetje tussen rood en roze in zit. De verpakking is lekker stevig en het dekseltje sluit goed. Op de achterkant staat wat standaard informatie en één Pout Polish bevat 10gram. 


De beste manier om de kleur te omschrijven is dat het een beetje tussen rood en roze in ligt. Dat de lip balm in een potje zit is wel minder hygiënisch dan een stick, want je zit er continu met je vinger in, maar persoonlijk vind ik dat niet zo'n heel groot probleem. Pluspuntje is trouwens wel dat er SPF 15 in zit! Geen vieze witte lippen meer, maar een subtiel kleurtje terwijl je de zon in gaat. 

Handswatch
Zoals je ziet geeft deze lip balm een zacht frambozenkleurtje af.


Lipswatches
Mijn lippen normaal

Mijn lippen met Pink Cadillac

Zoals je ziet is de kleur heel erg subtiel. Ik vind dit persoonlijk wel handig, nu hoef je niet steeds op je lippen te letten. Ook is de substantie lekker zacht en maakt het je lippen weer soepel. Er zit er een subtiel zoet geurtje aan de lip balm.
Ik vind het zeker weten een perfect alternatief voor een labello. Het geeft een subtiel kleurtje aan je lippen en het beschermt je lippen tegen de zon. Deze Pout Polish is gewoon ontzettend handig en geschikt voor elke gelegenheid.

De Pout Polish is voor €5,50 te koop bij Skins Cosmetics in Groningen en via verschillende webshops.

12 opmerkingen:

 1. Lijkt me echt super fijn! Ik wil nog snel iets proberen van Sleek hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een fijn product, handig dat er spf inzit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had de kleur feller verwacht, maar ik blijf het een prachtig product vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind het een mooi product! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Subtiel inderdaad, maar prima als dat is wat je zoekt!

  Liefs,

  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterende subtiele glans met een kleurtje! I like. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig! :)

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er niet verkeerd uit! Ik hou wel van subtiel ^^

  BeantwoordenVerwijderen