14-06-13

NYC Sweet Splash Gloss Sticks


NYC is een merk dat ik eigenlijk altijd links laat liggen. Het trekt me niet. De verpakking niet, de kleuren niet. Ik vind het er op de één of andere manier altijd heel nep en goedkoop uit zien. Toch moest ik deze twee Gloss Sticks mee naar huis nemen, omdat ze ontzettend veel lijken op van die Chubby sticks die je tegenwoordig overal ziet. Ik was erg benieuwd!
De Gloss Sticks komen in een potlood verpakking en zijn er in 3 verschillende kleuren die del uitmaken van een limited collectie. Ik heb een soort perziktint en een lichtrode tint. Er is ook nog een donkerdere tint die meer naar roze neigt. De verpakking is vrij simpel en grof en ik vind het vrij goedkoop. Als de dop ook zwart was geweest had ik het denk ik net iets leuker geweest. Verder is de stevigheid prima. 


De sticks gaan omhoog wanneer je aan de onderkant van het potloodje draait. En het plastic dopje gaat er gemakkelijk af. Ik kon geen namen vinden op de verpakking, dus ik benoem ze maar even naar kleur. 


Dit is hoe de gloss sticks er uit zien op mijn hand. Een soort labello achtige substantie met een licht kleurtje. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik op dat moment al vrij verdrietig was over de pigmentatie. Ik had geen knallende kleuren verwacht, maar toch wel iets meer kleur dan dit. Overigens ging het met de perzikkleur meteen al fout: de potlood was zo zacht dat de punt helemaal afbrak. Zuur!

Mijn lippen zonder product

Mijn lippen met de perziktint

Mijn lippen met de roodroze tint. 

Nope. Ik heb geen gevoelens voor deze gloss sticks. Het is gewoon een soort van labello in een andere verpakking. Je lippen voelen hiermee wel lekker zacht en gevoed aan, maar voor de rest is het gewoon een transparant kleurtje. Helaas pindakaas, ik ben geen fan. Al helemaal niet omdat je €3,99 neerlegt voor een kleurloze substantie. Had je net zo goed twee gepigmenteerde lipglossjes van Essence kunnen halen. 

En, wat vind jij van deze Sweet Splash Gloss Sticks? 

11 opmerkingen:

 1. Jammer dat het tegenviel :-( NYC heeft mij al meermaals teleurgesteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer, ik vond ze er wel erg leuk uitzien en wilde ze misschien zelf ook wel gaan kopen maar nu ik dit lees niet meer. Je heb mij dus wel geholpen met je review :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm NYC trekt mij ook totaal niet.. jammer dat ze tegenvallen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spijtig, ik vond het zo'n leuke kleurtjes!
  Maar als er bijna geen pigmentatie inzit, heb je er ook niks aan natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat je de kleuren amper terug ziet op je lippen :(
  Nu vind ik merken als Essence en Catrice een stuk beter dan NYC.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer zeg! Ik dacht dat je wel een duidelijke kleur kon zien, maar helaas

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer! Ik ben normaal altijd erg tevreden over de producten van NYC, maar deze vallen tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had er toch iets meer van verwacht! Jammer dat ze tegen vallen x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het zo jammer dat die dingen altijd zo weinig pigment bevatten. En dat is nou juist waar ik zo gek op ben :P

  Liefs,

  Maria Antoinette
  www.beautybandit.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw, de verpakkingen vind ik echt leuk, net zoals de kleur! But not on tha lips, ik ben het helemaal met je eens. Jammer joh, want they're looking good!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat jammer van de pigmentatie

  BeantwoordenVerwijderen