26-06-2013

Sleek Pixie Pink blush


Een tijdje terug vertelde ik het al, Sleek is te koop bij Skins Cosmetics in Groningen. Lekker in een winkel, lekker swatchen en tien keer verleidelijker om direct te kopen. Ik heb dus weer een nieuwe blush mee naar huis genomen. En ook direct de kleur die ik, op Rose Gold na, het mooist vind uit de Sleek collectie. Klik verder voor foto's en swatches!





Zoals gewoonlijk komt de blush in een strakke rechthoekige verpakking met het Sleek logo voorop. Lekker clean en lekker strak. En dankzij de compacte verpakking geeft het ook nog eens een luxe uitstraling. Ik hou er van!


Op de achterkant staat, zoals gewoonlijk, wat handige informatie. Er zit 8 gram blush in en daar doe je ontzettend lang mee. 


Pixie Pink is een ontzettend mooie roze kleur. Een soort lichtroze neonkleur. De kleur is het beste te vergelijken met het Barbie-logo. Een prachtige kleur als je het mij vraagt. 


En het handige aan de Sleek blushes is dat er direct een spiegeltje in de deksel zit. Handig voor op reis.


Handswatch


Pixie Pink lichtjes aangebracht 

 Sleek stelt me zoals gewoonlijk niet teleur en heeft ook bij Pixie Pink een geweldige pigmentatie. Bijna té. Op de foto hierboven heb ik heel voorzichtig de kleur aangebracht om het wat meer natuurlijk te laten lijken dan in-your-face. Ik vind deze blushes vooral ideaal omdat je ze dus naar eigen smaak kunt opbouwen.

Sleek is online te koop en bij Skins Cosmetics in Groningen voor €5,50

9 opmerkingen: