25-06-13

Illamasqua Powder Blusher in Disobey


Afgelopen maandag kwam mijn lieve vriendje langs met een wel heel erg leuk cadeautje! Meneer had namelijk twee ontzettend toffe Illamasqua spulletjes voor mij gekocht. Ontzettend lief vond ik dit, aangezien hij er nogal wat moeite voor heeft moeten doen en omdat ik nog niets van Illamasqua in mijn stash had zitten. Tijd om deze prachtige Powder Blush voor jullie te reviewen!
Illamasqua komt uit Londen en is dus alleen online te koop of in Engeland zelf. Mijn vriend had alles online besteld en ik kreeg het geleverd in een stevige doos. De Powder Blusher zit verpakt in een kartonnen doosje en straalt al typisch Illamasqua uit.

Wat Illamasqua zelf zegt over de Blusher; ''Use highly pigmented Illamasqua Powder Blusher to brighten, enhance and define the shape of your face. With a finely milled formula ensuring flawless application, apply to the apples of the cheeks, or across cheekbones for colour-intense impact'' 

Illamasqua geeft zelf ook al aan dat de Powder Blusher op verschillende manieren kan worden gebruikt. Disobey al helemaal. Deze Blusher lijkt namelijk al dankzij haar kleur meer op een contour powder en kan ook gewoon gebruikt worden als oogschaduw. Handig!


De verpakking van de Powder Blusher vind ik erg mooi. Het is gemaakt van stevig plastic en de hoeken van de verpakking lopen uiteen. Verder gaat het doosje makkelijk open en is het vrij licht. 


Op de achterkant staat nog wat handige informatie zoals de naam en hoeveel gram inhoud de Blusher heeft. 

En dit is dus Disobey. Een prachtige amandelkleurige poeder. Naar mijn idee een ideale kleur om mee te shapen of om te gebruiken als basiskleur voor op je ooglid. Het oppervlak van de Blusher is groot genoeg om met gemakkelijk met je kwast er in te kunnen. Maar flink ronddraaien met je kwast hoef je niet, de pigmentatie is namelijk gigantisch goed.

 Handswatch

Met foundation                                             Met Disobey als contour powderDisobey is een ontzettend poederige en steengoed gepigmenteerde blusher, waardoor het wel wat tricky wordt om hem aan te brengen. Zoals je kunt zien op de foto had ik hier en daar al wat teveel aangebracht en te weinig weggeblend. Ook heeft de kleur een gele ondertoon. waardoor de kleur bij mij waarschijnlijk nog net iets beter staat wanneer ik wat bruiner ben in mijn gezicht. Al met al vind ik het wel een prachtig product. Dus ben je opzoek naar een multifunctioneel product of heb je altijd al wat van Illamasqua willen hebben? Dan is Disobey of een Powder Blusher in het algemeen wel iets voor jou.


De Powder Blusher kost £18  en is alleen online verkrijgbaar via Illamasqua.com

Heb jij iets van Illamasqua in je stash liggen? 

10 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit, ik zou ook nog graag iets van illemasqua willen proberen :) echt super lief van je vriend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. deze wou ik ook bestellen toen ze de 50% korting hadden maar die hadden ze niet meer :( lijkt mij de perfecte kleur om je gezicht te shapen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. al veel goede dingen over gelezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my god, geweldige boyfriend. Gorgeous verpakking, steengoede pigmentatie en een mooi product! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi product en wat een mooie kleur hij staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen