01-06-2013

Shoplog met o.a. Kruidvat, Action en HEMA


 Gistermiddag besloot ik om even snel naar een klein centrum in de buurt te gaan voor wat budgetshopping. Zonder doel, maar wel met wat winkels waar ik sowieso even wou kijken. En zoals je op de foto kunt zien heb ik aardig wat leuks kunnen vinden!


Bij de Op=Op voordeelshop kocht ik 3 verschillende spuitdeo's van Fa. Ik had ze nog nooit geprobeerd en ik kan altijd wel een deodorant gebruiken voor onderweg. En zoals gewoonlijk was het een actie met 3 voor €5,- 

Bij de Action vond ik deze ontzettend leuke opschrijfboekjes. Met de Amerikaanse vlag, New York en eentje met een random opdruk. Ik vind ze leeeuk! Die van New York gebruik ik nu als notitieboek voor mijn blog en de kleine voor onderweg. Erg handig en goedkoop: €1,39 voor de grote en €0,89 voor de kleine. 

Ook ging ik bij de Action nog voor een set met 3 pakjes nepwimers, voor wel €0,89 cent! En ik kwam een hele leuke glitterwiel tegen met steentjes. Ik kreeg direct zin om ze te gebruiken voor een ooglook dus ik moest en zal deze mee naar huis nemen. De glitterwiel kost €1,99. 


Uiteraard ging ik ook nog even naar de Kruidvat en daar kwam ik de nieuwe Professionals kwasten weer eens tegen. Ik zocht eigenlijk nog naar een nieuwe blush kwast, maar die van de Professionals lijn was iets van 5 euro. Toen zag ik daarnaast nog een kwast hangen! En deze van Beauty Essentials was maar €2,99, dus besloot ik een kans te geven. Ook nam ik een concealer mee van Catrice, omdat ik daar veel goede dingen over heb gehoord (€2,99) en een Stay Matt lipgloss van Essence (€1,99). 


En natuurlijk nagellak! Ik heb al een aantal blogs gezien met swatches van de Holographic nagellak van de HEMA (€3,75) dus de blauwe en de roze versie moesten mee naar huis. Ook kwam ik nog bij de Op=Op voordeelshop een UV nailpolish tegen van W7 (2,75). Volgens mij is dat bedoelt voor wanneer je in een discotheek (of bowlingbaan haha) bent met UV-licht, en dat het dan licht gaat geven. Ik ga het in ieder geval eens uittesten! 


En jawel, ik besloot nog meer van die handige bakjes te kopen bij de Zeeman. Die dingen kosten €0,99 en van de vierkante krijg je er 4 en van de langwerpige krijg je er 3. Ik kocht die langwerpige er bij voor oog- en lippotloden en zodat ik mijn lade helemaal kon vullen met bakjes. Ideaal als je het mij vraagt!

Hebben jullie nog leuke dingen gekocht afgelopen week? 


12 opmerkingen:

  1. Leuke shophlog! Zulke kleine bakjes zijn echt ideaal. Ik heb ze in 't badkamermeubel staan en er past lekker veel in.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke spulletje heb je gekocht! Ik moet ook eens van die bakjes kopen om mijn make-up in op te bergen haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke aankopen! die lakjes van de hema en die nepwimpers van de action wil ik ook nog halen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben wel nieuwsgierig hoe die kwast is!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. heel veel dingen die je gekocht heb heb ik pas ook gekocht haha! leuk! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow gurl, jij weet tenminste wat shoppen betekend! Heerlijke aankopen heb je gedaan. :) Handige bakjes, daar kun je lekker alles in verdelen. Ohh ma ga.. over de holografische lakken heb ik ook veel gehoord. Ben heel benieuwd hoe ze er uit zien on your naaaails!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. leuke aankoopjes. Die boekjes van de Action heb ik ook gekocht and i love them

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke aankoopjes! Ik vind de deo's van Fa heerlijk en in de Action koop ik ook graag notitieboekjes x

    BeantwoordenVerwijderen