31-05-13

Essence superfine eyeliner pen

 Ik heb een hekel aan eyeliners. There, I said it. Het maakt niet uit wat voor een soort eyeliner ik gebruik, ik vind altijd wel iets wat me niet bevalt. En toch blijf ik het steeds weer kopen, met de hoop dat ik toch ooit één vind die het perfect doet. Benieuwd of dit een blijvertje is of niet?
De superfine eyeliner is een vloeibare eyeliner die je kunt vergelijken met een stift. Een nadeel van zo'n eyeliner pen is wel dat deze snel uitdroogt. Het is dan ook het handigst om hem ergens op de kop neer te zetten. 

De pen komt in een strakke zwarte verpakking met het log en de naam in het zilver op de rand gedrukt. Er zit een simpele zwarte dop op, die gelukkig goed sluit en er niet net zo hard weer af rolt. 
.

De dop. Ik heb de kleur 01 Deep Black meegenomen, een zwarte kleur.


En dit is waar de eyeliner al een puntje (ha-ha woordgrap) mee verdient! Een perfecte dunne, lange punt waarmee je heel precies kunt werken. Ik vind deze soort altijd het fijnst om mee te werken. Bij dikke eyeliners krijg je vaak geen subtiel lijntje of een mooie wing en daarom is dit vaak makkelijker.


Er komt op het eerste gezicht genoeg kleur vanaf. Ook is te zien dat het puntje lekker dun is, gezien het dunne streepje dat ik er mee heb kunnen zetten. Het is wel een gevalletje van typisch waterverf; je moet er twee keer overheen wil je je eyeliner echt intens zwart hebben. In principe is dit geen probleem, aangezien je  toch nooit in één keer de perfecte lijn zet boven je oog en er dus automatisch vaker overheen gaat. 


En dit is het resultaat. De eyeliner geeft een prima zwarte dekking, maar ik moet eerlijk toegeven dat het vrij moeilijk is om goed te zien waar je nog even vaker overheen moet om het nog zwarter te krijgen. Zo krijg je hier en daar wat lichtere gaten in je eyeliner. Verder is werkt de pen prima. Ik heb helaas wel het vermoeden dat de pen binnen een maandje compleet is uitgedroogd, want ik heb hem op dag 2 nog even geprobeerd en  de punt voelde al wat stugger aan. Maar hé, voor een prijsje van €2,99 zou je eventueel nog weer een nieuwe kunnen halen.   Wat is jouw favoriete eyeliner?  
8 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit, mooi precies lijntje heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mijn favo eyeliner is van de H&M die droogt absoluut niet uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zo een van Catrice, super fijn!

  Je hebt er trouwens een nieuwe Bloglovin volger bij hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik die eyeliner ook erg fijn is ie! Hij blijft alleen wel heel goed zitten als ik mijn gezicht reinig hahah x

  BeantwoordenVerwijderen