02-06-13

HEMA Holographic nailpolish


 HEMA heeft tegenwoordig ontzettend leuke holografische nagellak in haar assortiment zitten en ik was natuurlijk van het begin af aan al nieuwsgierig naar de kleurtjes. Zoals jullie in mijn shoplog al hebben kunnen zien nam ik twee verschillende kleuren mee, een roze en een blauwe. Vandaag laat ik jullie de blauwe kleur zien.
De holographic nailpolish van de HEMA zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Zo heb je dus blauw en roze, maar ook donkerrood, paars, geel/goud en groen. Er zit dus altijd wel een kleurtje bij die je leuk vindt.

Er zit 11 ml aan inhoud in en op de dop zie je welke kleur je hebt. Dit is nummer 53 Holographic Blue. Ik vind het wel jammer dat de naam zo saai is. Maar goed, het gaat uiteindelijk toch om de nagellak zelf.


Het kwastje van de nagellak is lang en dun. En hoewel ik de dikke brede kwastjes (zoals van Catrice e.d.) atijd fijner vond, werkt deze echt perfect! Je kunt er heel precies mee langs je nagelriemen werken.

Nagelswatches (2laagjes)
 Het is een kleurtje waar je echt van moet houden. Persoonlijk vind ik hem in TL-licht en zonlicht echt pr├íchtig. Dan schittert de kleur zoals hij hoort te schitteren. Maar wanneer het bewolkt is of wanneer je gewoon binnen zit vind ik de kleur wat saai. Het lijkt dan gewoon op een zilverkleurige nagellak.
De lak kan wat streperig aanbrengen, maar wanneer je genoeg verse lak op je kwastje smeert valt dat mee.
Een beetje jammer is wel dat de lak al na 1 dag begon te chippen, zelfs met een topcoat.

De holografische nagellakjes zijn te koop voor €3,75 per stuk bij de HEMA. 

7 opmerkingen:

 1. Vind het erg mooie lakjes ik ga er zeker nog een van halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi effect, ik heb er alleen nog maar goeds over gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtige kleur en netjes gelakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oohh, ik vind het echt een heel mooi lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. deze vindt ik heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hema heeft fijne lakjes vind ik, deze ziet er ook weer goed uit! (:

  BeantwoordenVerwijderen