30-05-2013

Favorieten // Mei

 Jawel, ook ik heb een aantal producten waar ik soms spontaan verliefd op word. Het maakt niet uit hoe lang ik ze al in mijn stash heb liggen, soms ontdek je een product die je vervolgens een maand lang elke dag weer gebruikt. Vandaag laat ik mijn favorieten van de maand mei zien!



Allereerst mijn all-time favoriet: het Naked palette van Urban Decay. Ik heb nog geen moment spijt gehad van deze aankoop, echt werkelijk nog nooit. Zoals je kunt zien zit er ook al een flinke pan bij Smog. Eigenlijk is zo'n gigantische pan wel goed voor mij, ik gebruik nu namelijk ook wat meer andere kleurtjes uit dit palette en niet meer elke dag dezelfde.

Daarnaast kwam ik een oude blush weer tegen, 030 Love & Peach van Catrice. Een perzikkleurige blush met onwijs veel pigmentatie. Ik gebruik deze vaak als ik even geen zin heb in een roze blush en voor een wat meer naturel uitstraling ga.

En de beste verzorgende lipstick ooit: L'real Rouge Caresse lipstick in 07 Cheeky Magenta. Ik hóu van die kleur. Echtwaar. Het is een hele liefroze kleur, goed gepigmenteerd en ontzettend zacht en verre van uitdrogend. Aanrader als je vrij droge lippen hebt van jezelf en toch een leuk kleurtje wilt!


Ook als het gaat om make-up producten voor je gezicht heb ik drie favorieten. Ik gebruik alle drie de dingen standaard elke dag. Als eerste gebruik ik de Fit Me! Foundation van Maybelline in de kleur 115. Dit is een hele fijne lichte foundation die mijn huid niet compleet afdekt en dit zorgt er voor dat ik totaal geen last krijg van oneffenheden na het gebruik van een foundation. Hij smeert lekker uit en doet eigenlijk prima zijn werk.

Daarna gebruik ik de Essence All About Matt fixing compact powder. Dit is een kleurloze poeder waardoor je foundation langer blijft zitten en je minder gaat glimmen. Ik gebruik hem vooral voor dat eerste en daar is hij perfect voor. En ik vind het zo handig dat hij kleurloos is, dat scheelt weer zoeken naar de goede kleur.

En als laatste gezichtsproduct, of eigenlijk alles-in-één product, MAC's Soft & Gentle. Wat was ik blij toen ik deze prachtige mineralize skinfinish in mijn handen had zeg. Dit is echt de mooiste highlighter ooit. En ik gebruik hem nu zo vaak dat ik bang ben dat ik hier niet lang mee ga doen haha.


Naast make-up heb ik ook nog een aantal andere favorieten. Zo ben ik een lichte verslaving aan het kweken geraakt aan voor Rituals. Een vriendin van me raadde deze Touch Of Heaven bodycream aan en ik was een dag later verkocht. Deze ruikt echt heerlijk naar sinaasappel en de substantie is lekker romig waardoor je het gemakkelijk uitsmeert. En het is een flinke pot waar je wel even mee vooruit kunt.

Daarnaast ben ik ook meer parfum gaan kopen. En ik moet van mezelf ook elke dag een geurtje op, want 'anders staat het er over tien jaar nog'. Dit is de Playboy Play It Pin Up parfum en ruikt heerlijk. Het is een lekker goedkoop geurtje en ik vind het persoonlijk erg lekker geurtje voor overdag.

En als laatste favoriet heb ik een nagellakje van Casuelle en dat is een knalroze Neon Nailpolish. En ik kan je vertellen, de kleur is echt in-your-face roze. Ik krijg er echt ontzettend vaak complimentjes over. Hij lakt verder prima en mocht je van dit soort neonkleuren houden dat raad ik je aan om langs de Douglas te lopen.

Heb jij deze maand ook nieuwe favorieten ontdekt? 

15 opmerkingen:

  1. Mooie favorieten heb je uitgekozen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh waauw, ik herken veel producten die ik ook tot mijn favorieten tel, leuk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oeh de naked pallete. Blijft een favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Touch of heaven is echt HEERLIJK!! En Soft&Gentle blijft prachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zelf heb ik ook dat poeder van essence, het naked palette en soft&gentle van mac :)
    Dit zijn ook grote favorieten van mij, behalve dat poeder van essence. Ik gebruik hem wel, maar die van catrice vind ik nog beter :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Aaahh, ik heb de laatste maand ook 4 parfums gekocht. :') Shame on me, maar ik draag ook best veel parfum. la spray spray pray psierussaaay! Dan ga ik gewoon insane. xD Ik houd van parfum. :) De nagellak is mooi man, looks good!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke favorieten! Ik gebruik ook het poeder van Essence x

    BeantwoordenVerwijderen