04-02-2013

Review: Urban Decay Oz the Great and Powerful Glinda palette

 'Hebben hebben hebben!' was het enige wat ik nog kon denken toen ik dit palette zag liggen bij de Sephora. Niet veel later liep ik dan ook trots naar huis met een nieuw palette van Urban Decay. Al zin in een lading prachtige foto's en swatches?




 Dit is hoe je het palette mee krijgt wanneer je de Sephora uitloopt. Typisch een kartonnen doosje die je eigenlijk niet weg wilt gooien. Het logo en de productnaam staan voorop. Er is trouwens nog een ander palette uit de Oz-lijn en dat is Theodora, met meer bruine en groene kleuren.


En dit is de achterkant. Hierop zie je welke kleuren er in zitten en welke producten er nog meer bij zitten.


Wanneer je het doosje opent komt dit allemaal tevoorschijn. Het palette zelf, verpakt in een metalen blik, een High-Gloss lip color en een papiertje met een look die je eventueel na kunt maken.





Issie mooi of issie mooi? Dat dacht ik. Ik ben echt verliefd op de lieve uitstraling die dit palette heeft. Zoals je ziet zitten er 6 verschillende doosjes in met oogschaduw, waarvan de middelste duo's zijn. Het handige aan dit palette is dat de oogschaduw er uit kan worden gehaald en je er zelf eventueel andere Urban Decay oogschaduws in kunt stoppen. In het midden is een plekje voor de 24/7 Glide-On eye pencil. Persoonlijk vind ik het uiterlijk van dit palette echt heel erg mooi.


Er zit natuurlijk ook een spiegel in die net zo groot is als het palette zelf. Handig! 

Swatches
Tornado,  Aura (middelste twee) en  Magic.

Illusion, Oz (middelste twee) en South

De pigmentatie is zoals ik van Urban Decay gewend ben steengoed. Éen veeg en je hebt al een prachtige intense kleur. Ook voelen ze erg zacht aan en brokkelen ze niet.


De 24/7 Glide-On eye pencil die er bij zit is in de kleur Rockstar. Het is een mini en geeft een donkerpaarse kleur af.


En smooooth dat 'ie is! Ik had nog nooit een 24/7 Glide- On eye pencil van Urban Decay gebruikt, maar nu begrijp ik wel waarom iedereen er zo dol op is. Het is een ontzettend zachte potlood die heel erg soepel over je huid glijdt. En ook nog eens een goede pigmentatie heeft!


Als extra cadeautje zit er nog een Super Saturated High-Gloss lip color bij in de kleur Glinda. En dit vond ik in het begin een vreemd product. Het ziet er uit als een potlood, voelt als een lipstick en glimt als een lipgloss.  Tevens voelt 'ie ontzettend zacht aan.


Iets minder enthousiast ben ik over de kleur. Het is een wat vreemde roodbruine kleur, maar wel goed gepigmenteerd. Niet helemaal mijn ding, maar als extraatje is het wel leuk.

Hoe dan ook, ik ben verliefd op dit palette en weet zeker dat ik er nog veel gebruik van ga maken.
Dit palette is nu te koop voor €45,95 bij de Sephora.(Ik raad je aan om dit palette te kopen in combinatie met de 50% korting op het tweede product -actie die nu loopt)

Heb jij al één van de Oz palettes in je stash liggen?





9 opmerkingen:

  1. Oeh, ja... mooi is ie! Wauw! Ik heb de andere van het weekend gezien, die is ook gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw het is idd ook wel een heel mooie palette hoor! En die pigmentatie.. love it !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O wauwww echt een palette om bij weg te kwijlen haha, ik vind hem wel duur helaas..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh girl, daredevil. Je wilt dat mijn laptop zeker waterschade oploopt hé?! DAMN! Ik vind hem echt gewoon mind-bling. De kleuren zijn goddamn nice en bloody hell goed gepigmenteerd. Look, look, looooohooook! Haha, I wish dat ik er eentje in mijn stash had liggen. xD

    BeantwoordenVerwijderen