03-02-13

Review: H&M Blusher in 19 Sugar Coral


 Vanmiddag was ik in de H&M en ik kon zoals gewoonlijk tussen de kleding niet echt iets leuks vinden. Uiteindelijk beef ik hangen bij de make-up spulletjes. Ik wist dat een aantal make-up producten van de H&M van prima kwaliteit waren, dus ik besloot om een koraalroze blush mee naar huis te nemen. Ik was benieuwd!Dit is hoe de blushes in de H&M hangen. Je krijgt hem mee naar huis in een doorzichtig beschermzakje met daarin de blush. Hoewel ik liever een prachtig doosje zie, heeft dit ook zo zijn voordelen. Je hoeft namelijk niet met pijn in je hart de verpakking weg te gooien ;)


De blush zelf zit in een plastic doosje. Niet heel chique en ik ben benieuwd of de deksel niet na een maand al stuk is. Wel is het fijn dat de deksel doorzichtig is, zo vind je deze blush snel terug in je stash. De kleurnaam staat op een stickertje voorop, maar ook achterop. Er zit 7,2 gram in.


Sugar Coral is een prachtige koraalkleur die wat naar roze neigt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de kleur wel heel erg mooi vind!De pigmentatie is absurd goed. Na één veeg heb je al een flinke dot koraalkleurig pigment op je vinger. Gelukkig is de blush erg zacht en dus makkelijk uit te blenden. Op de onderste foto zie je een close-up van mijn kwast waarmee ik heel voorzichtig één keer in de blush heb gedept.


En dit is het resultaat nadat ik Sugar Coral subtiel heb aangebracht op mijn wangen. Ik zou het niet anders kunnen omschrijven dan een lief kleurtje.

Deze blush kost €2,95Heb jij make-up producten van de H&M? 11 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit hoor!

  Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster award :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ziet er goed uit zeg! Ik had nooit zo'n goede ervaring met de make-up van H&M maar dit ziet er erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh my, en dat van de H&M?! Ik vind de kleur schitterend, goed gepigmenteerd ook. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad een lief kleurtje, like it!

  BeantwoordenVerwijderen