11-02-13

Gezocht: Goedwerkende virusscanner

Tumblr_mi2g39pjmy1qf8h1mo1_500_large

Jullie hebben het vast al wel gemerkt: weinig updates. Nou is het algemeen bekend dat ik het tegenwoordig druk druk druk heb, maar ik heb nog een probleem er bij gekregen. Ik heb namelijk een of andere spyware in mijn internetbrowsers zitten. Ik krijg continu reclame in mijn browsers (zowel Internet Explore als Google Chrome). Ik gebruik al jaren Avast! als virusscanner, die geeft aan dat er geen virus te bekennen is. Vervolgens maar AVG gedownload en ook die zegt dat er nergens een virus of fout te bekennen is. Ik heb zelfs Chrome verwijderd en opnieuw gedownload, maar niets helpt. Mijn laptop wordt er ontzettend traag van en ik kan nauwelijks blogposts typen zonder dat er dwars door het beeld een reclame balkje komt. Dit is nogal frustrerend aangezien er een shitload aan foto's klaarstaan. Nou is dus mijn vraag: weet iemand een gigantisch goede anti-spyware scanner óf een andere manier om dit weg te krijgen? Laat dan een comment achter en ik ben je eeuwig dankbaar. 

Liefs,
Allissa.6 opmerkingen:

 1. Voor Windows, right? Ik gebruikte altijd AdAware (gratis versie) om spy- en malware te verwijderen. Hopelijk werkt 't ook voor jou! Daarnaast gebruikte ik altijd CCleaner om mijn computer een beetje op te schonen en sneller te maken.

  Ik heb nu zelf een Macbook Pro, maar ik heb vroeger altijd een windows computer gehad, en deze programma's zijn echt heel fijn! Succes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. AVG is een heel goede. En gratis ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zone-alarm, die werkt voor mij goed. Ik weet niet of je er iets aan hebt, maar wie weet?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik microsoft security essentials die zou je kunnen proberen, is gewoon gratis te downloaden

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hier echt geen verstand van maar op mijn laptop heb ik bullgard volgensmij. Ik hoop dat je het snel oplost!
  Liefs,x
  ps; er is een giveaway op mijn blog, wil je meedoen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wij hebben Norton - ik download heel veel, dus herken de virussen! - maar hij beschermt mijn computer retegoed. Overal geeft hij aan of het wel goed is, beschermt blabla, het kost alleen wel duur. :') 50 tot 60 euro dacht ik.

  BeantwoordenVerwijderen