09-02-13

Reminder: Win! Sleek blush by 3 in Flame 365Doe jij al mee? (:

In een aantal reviews van een tijdje terug hebben jullie al kunnen lezen hoe enthousiast ik was over de Blush by 3 van Sleek. De blushes zijn goed gepigmenteerd en ontzettend mooi. Met dank aan Enchantra kunnen jullie nu kans maken op een blush by 3 in de kleur Flame 365! Klik verder om kans te maken op deze blushes.


Wat moet je doen om kans te maken op deze blush?
- In een comment vertellen wat jouw lievelingsfilm is en aangeven welke van de extra kansen je hebt gebruikt.

Wat mag je doen, voor extra kans.
- Mij volgen via Google Friend Connect  (+1 extra kans)
- Mij volgen via Bloglovin (+1 extra kans)
- Mij volgen via Twitter (+1 extra kans)
- Het volgende versturen in een tweet: Maak nu kans op een Sleek blush by 3 in Flame 365 op http://peanutbuttermakeuptime.blogspot.com !  (+1 extra kans)

Deze winactie loopt tot 12 februari 23:59. De winnaar wordt op 13 februari bekend gemaakt via de site.

Succes!

6 opmerkingen:

 1. Ik doe mee! Ik volg je via Bloglovin. Mijn favoriete film is Inception denk ik. Zo een intrigerend verhaal, geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. GFC: heb ik niet (kom er geen wijs uit); voor de rest heb ik aan al je wensen voldaan. Favo film: beetje een lastige kwestie. Ik ben niet zo'n filmganger. De laatste film die ik in de bios heb aanschouwd was Gooische Vrouwen. En die vond ik erg leuk. Laat ik die dan maar "nomineren".

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe mee! Mijn favoriete film van het moment is denk ik The Hunger Games, omdat ik het een spannende film vind met een goede boodschap. Ook kijk ik erg uit naar The Host, maar die komt pas in maart in die bios. Ik volg je via Bloglovin' en ik heb het artikel geliked.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe mee.
  Ik volg je via twitter en heb getweet: https://twitter.com/nona89/status/300603928221999104
  Ik volg je via bloglovin.

  Mijn lievelingsfilm is Life of Pi. Wat een indrukwekkend verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is dat ik na lange tijd weer eens aan het rondsurfen was en bij jou blog uitkwam, anders had ik deze fabulous actie helemaal niet gezien! Maar dat heb ik dus wel en nu ben ik BLIJ. Yeah.
  Mijn absolute favoriet is Tristan and Isolde. Zo'n mooie film, een vriendin van mij en ik hebben al meerdere keren huilend op de bank gezeten. Echt een aanrader(zeker als je van sexy mannen houd!). Oh, als ik eenmaal begin over films kan ik niet meer stoppen, en als ik nu denk aan dat supermooie palette verschijnen nog meer films in mijn gedachten. AAAGGRHHHH, IK MOET 'M HEBBEN!
  Ik heb je uiteraard gevolgd op BL, dat ik pas sinds heel kort heb (forgive me, oh en een like). Verder heb ik geen van de andere social networks en zo, dus dat is geen optie voor mij.
  Ik hoop dat diegene die 'm wint er veel plezier mee heeft (bij voorkeur ik natuurlijk, hahahahahahaha. Kiddin')
  Veel succes iedereen!
  x

  BeantwoordenVerwijderen