23-11-12

The Body Shop Sweet Lemon soap & shower gel

 
   Ik ben verslaafd aan alles wat ruikt of smaakt naar citroen. Citroen is mijn favoriete geur als het gaat om zeepjes, douchegels en andere verzorgingsproducten. Niet heel verassend dat ik dus in The Body Shop koos voor twee producten met een citroengeur. Deze keer nam ik een handzeepje en een shower gel mee naar huis.


The Body shop heeft al heel lang Shower Gels in het assortiment en er zijn veel verschillende geuren te vinden. Zo heb je zoete geuren (aardbei), wat zachtere geuren (Moringa) en dus ook een zure geur, citroen.  Voor de handzepen geldt hetzelfde, er zijn veel geuren. En TBS test niet op dieren!


De Sweet Lemon Shower Gel is, zoals de naam al vermeldt, een douchegel met citroengeur. Zit in een plastic verpakking met een drukdopje. Op de achterkant staat informatie over het product en een
Ingrediëntenlijst. Helaas heeft dat laatste een te kleine lettertype om goed op de foto te krijgen.
 
De, naar mijn idee, fijne dop!De Shower Gel zelf vind ik erg fijn. Op het moment dat je de dop open doet ruik je direct de heeeerlijke geur van citroen. Niet chemisch maar echt pure citroen. Deze geur blijft gelukkig niet als een walm om je heen hangen, eerder subtiel. En nog een pluspuntje, de douchegel droogt je huid niet uit! Nou heb ik zelf geen hele moeilijke huid, maar ik heb wel vaker citroenzepen gehad die mijn huid ontzettend stroef maakten. The Body Shop heeft weer een plekje verdient in mijn douche!


Na het testen van de shower gel werd ik wel heel erg nieuwsgierig naar het zeepje. Met veel enthousiasme scheurde ik de verpakking kapot en haalde ik het zeepje er uit. Binnen een paar seconden rook mijn complete kamer naar citroen. Omnomnom. Niet alleen is de geur prima, ook de werking: het droogt je handen niet uit!

Shower Gel €6,50 voor 250ml
Sweet Lemon Soap €3,50 voor 100gram


Ben jij bekend met de zeep of shower gel van TBS?

7 opmerkingen:

 1. Ik heb de showergel van The Body Shop ook, die is echt fijn!
  Dat zeepje kende ik nog niet, moet ik ook maar eens gaan uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben sowieso verslaafd aan alles van the body shop!
  Ruikt zooo heerlijk, ziet er mooi uit en ze gebruiken alleen natuurlijke producten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben meestal niet zo weg van citroengeur, maar de bodyshop heeft altijd wel goede producten ja :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhhhh, goddelijk! Ik heb net de Lemony Flutter gebruikt, dus hier ruikt het ook helemaal naar citroen. Echt, amazing! Ik wil deze producte nnog een keer besnuffelen in TBS!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt ontzettend goed:)! Ik hou echt van de producten van the body shop! Heerlijke en eerlijke producten!

  BeantwoordenVerwijderen