20-11-12

Random songs I


Vandaag een aritkel dat niet over make-up gaat, maar over muziek! Nouja eigenlijk gewoon over liedjes die ik de laatste tijd wel heel erg leuk vind. De laatste tijd luister ik echt vanalles. Van top 40 tot rock en weer de andere kant op naar hardstyle. Benieuwd naar wat random nieuwe en oude nummers?


Kelly Clarkson - Catch My Breath


Kelly Clarkson heeft naar mijn mening altijd al geweldige nummers gehad. Dit is een nieuw nummer met, zoals al haar nummers, een geweldige tekst.

The Wanted - I Found You.


Dit nummer kon ik eerst niet aanhoren. Of nouja, het couplet wel en de clip natuurlijk ook (hah), maar het refrein vond ik vreselijk. Maar nu heb ik dit nummer zo vaak gehoord at ik ook het refrein wel waardeer.

Frontliner - Never Come Down


Je moet er er van houden, maar ik vind het nummer erg fijn. Helpt overigens ook erg goed als je bijna in slaap aan het vallen bent.

One Direction - Not Afraid


Nope, ik ben geen fan van 1D maar dat deuntje! Ik heb echt een zwak voor verslavende deuntjes dus dit verdwijnt echt niet meer uit mijn hoofd. (Rock Me vind ik overigens ook erg leuk)

Airbourne - Bottom Of The Well

De zanger van Airbourne heeft een ontzettend fijne stem om naar te luisteren en Bottom Of The Well is gewoon een favoriet.

Shinedown - Call Me (live from Kansas City)


Ik hou echt van die ruige, lage stemmen en de zanger van Shinedown heeft dat ook.
Call Me vond ik al leuk als gewone versie, maar deze live versie is gewoon prachtig. Krijg er altijd weer kippenvel van.

Lana Del Rey - Ride


De liedjes van Lana Del Rey zijn stuk voor stuk mooi. Ze krijgt het steeds weer voor elkaar om je bij elk liedje een ander gevoel te geven. Persoonlijk vind ik haar clips ook geweldig. Je krijgt er zo'n leuk vintage gevoel van.


Welke liedjes luister jij tegenwoordig?
 

3 opmerkingen:

  1. Leuke muzieksmaak heb je! lekker gevarieerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel. Op deze manier leer ik weer andere liedjes kennen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn smaak is echt een mengelmoes van vanalles en nog wat, en hangt heel sterk samen met mijn humeur :-)

    BeantwoordenVerwijderen