17-11-2012

Review: Maybelline Fit Me foundation

 
   De Fit Me! lijn van Maybelline ligt sinds kort in de winkel en bestaat uit een foundation, poeder en concealer die allemaal dezelfde kleurnamen hebben. Heel erg handig, maar ik had alleen een goede foundation nodig. De Fit Me! foundation trok het meest mijn aandacht en ik was heel erg benieuwd naar het resultaat. Benieuwd naar mijn mening?
 
De Fit Me! foundation van Maybelline komt in een strakke glazen verpakking. Chique en praktisch. De dop is van plastic en bevat de naam van deze collectie. Onderaan het potje staat in cijfers de kleur vermeld. Mooi duidelijk en niet te missen.
 

Ik heb dus de kleur 115 en dat is ook direct de lichtste kleur. Ik twijfelde nog wel of deze niet te licht zou zijn, maar de andere kleur zag er net iets te donker uit. Er zijn 12 verschillende kleuren verkrijgbaar, en ook een één of twee met een rode ondertoon.
 

Nog een pluspuntje, de foundation heeft een handig pompje.


Zoals je op de foto hierboven kunt zien is de foundation erg vloeibaar. Dit vind ik persoonlijk erg fijn aangezien ik tegenwoordig heel vaak een BB cream gebruik en die zijn ook vloeibaar. Vloeibare foundations voelen wat lichter aan op je huid en je krijgt er niet zo'n plamuur-gevoel van.


 
zonder foundation.


met de Fit Me! foundation

Ik vind het een fijne foundation! De foundation dekt goed genoeg om mijn roodheid weg te halen en en niet meteen een plamuurlaag over mijn gezicht te leggen. Ook zit de finish een beetje tussen mat en glanzend in. Je krijgt er geen vet gezicht van, maar je moet hem wel even afpoederen als je de deur uit gaat en wilt dat het goed blijft zitten. Ik denk dat de foundation misschien nét iets te licht is voor mij ten opzichte van mijn hals, maar wanneer ik het afpoeder past de kleur zich wat beter aan.
Verder vind ik het een prima foundation, werkt goed en voelt fijn aan.
Prijs €13,99
 
Welke foundation gebruik jij?

3 opmerkingen:

  1. Net wat ik nodig had! Leuke blog, ik volg je nu! Kom je ook een kijkje nemen op mijn blog?
    Liefs

    www.blamethefireworks.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wauw, mooie en vooral natuurlijke dekking. Dat ziet er verdomd goed uit lady!

    BeantwoordenVerwijderen