18-11-12

W7 Magnetic Magic nail polish.


  Ik heb al een keer een review laten zien over twee nagellakjes van W7. Nu heeft dit merk ook magnetische lakjes! Ik was benieuwd heel erg benieuwd naar het resultaat en kon niet wachten om het te gaan testen.


Er waren verschillende kleuren verkrijgbaar, maar ik koos voor een een blauwe kleur. De nagellak is verpakt in een doosje en daarin zit een lakje en een magneetje. Op de doos staat wat voor een soort vorm de magneet gaat geven en dit staat ook op het magneetje zelf. Zoals je kunt zien wordt het bij dit lakje dus een soort sterretje, maar er zijn ook nog versies met strepen.Volgens W7 is dit de manier waarmee je het beste resultaat krijgt:
1. Schudt de nagellak voor gebruik.
2. Breng een basecoat aan.
3. Breng één laagje Magnetic Magic nail polish aan op alle nagels en laat het drogen.
4. Breng op één nagel per keer een tweede laagje aan en houd het magneetje zo dicht mogelijk boven de nagel. Hou dit 10seconden vast.
5. Laat het drogen en breng daarna een topcoat aan.

Oké, dat klinkt niet ingewikkeld. Dus ging ik zo enthousiast als altijd aan de slag.


Hier heb ik één laagje aangebracht. Hij dekt echt geweldig en naar mijn idee zou je deze kleur ook gewoon zonder magnetische toevoeging kunnen dragen.
 

En dit is dan het printje. Allereerst vind ik het printje echt heel erg mooi. Van dichtbij lijkt het ook alsof er echt diepte in zit. Pretty! Máár, het is een ramp om te maken. Het magneetje moet heel dicht boven de nagel worden gehouden om de print er duidelijk op te krijgen met als gevolg dat ik vervolgens een deuk in mijn nagellak had. Kon ik weer opnieuw beginnen. Het idee is leuk en als je er geduld voor hebt is het prachtig, maar ik heb liever een methode die iets praktischer werkt.
Prijs €4,95 en is te halen bij de Op=Op voordeelshop.

Is deze hype iets voor jou of sla je 'm liever over?

5 opmerkingen:

  1. Ik had niet verwacht dat deze zou goed zou werken. Het printje is echt heel erg tof! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo jammer dat er geen Op=Op voordeelshop bij mij in de buurt is. Dat lakje is schitterend!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb een aantal magneetlakjes van W7 en ben daar erg blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen