10-11-12

Review: Hema blush 06.

 
   Bij de HEMA liggen tegenwoordig twee nieuwe blushes. Dankzij de prachtige bloemenstructuur is het een echte eyecatcher en ik wist bij het zien van deze beauty's dat ik er op zijn minst één van moest hebben. Ik koos de peachy variant. Al een beetje nieuwsgierig naar deze blush?


HEMA heeft een tijdje terug haar make-up vitrine compleet verandert en daar horen ook nieuwe blushes bij. In de winkel liggen twee soorten, een roze en een perzikkleurige. Ik koos voor die laatste, nummer 06, omdat ik al genoeg roze blushes thuis heb liggen.

De blush zelf komt in een plastic doosje met een zwarte onderkant en een doorzichtige deksel. De deksel zelf is bol en ik moet eerlijk bekennen dat ik daar het nut niet van in zie. Zo kun je ze namelijk niet meer praktisch opstapelen, mocht je dat willen. Wat mij betreft hadden ze de deksel dus gewoon plat kunnen houden. Maargoed, het gaat natuurlijk om de blush itself die daarentegen wel prachtig opgemaakt met allemaal roosjes.
 

De blush zelf heeft dus een perziktint en, wat mij opviel, was dat er ook nog een subtiele shimmer doorheen zit. Op de foto is het wat slecht te zien maar in het echt zie je het wel. Ook zijn de roosjes gelukkig geen overspray en blijven ze gewoon zitten nadat je er met je kwast overheen bent gegaan.
De blush bevat 9 gram, wat je waarschijnlijk toch nooit op krijgt.

Swatch:


Zoals je kunt zien is het een prachtige kleur. De ondertoon is naar mijn idee wel wel wat meer lichtroze, maar op je gezicht is het toch echt peachy. Verder is hij goed gepigmenteerd en ook prima op te bouwen naar eigen smaak. Al met al vind ik het zeker een prima blush!

Prijs €5,50 en te koop bij de HEMA.
 
Heb jij ervaring met blushes van de hema? zo ja, fan of geen fan?

 

4 opmerkingen:

  1. Oeh mooi! Te mooi om te gebruiken haha! Aangezien die bloemen na een aantal keer wel zullen verdwijnen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, lovely blush! Damn, de hema gaat er steeds beter uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah ja, deze blush is inderdaad prachtig :)

    BeantwoordenVerwijderen