09-11-12

Recently bought: GOSH, Maybelline, HEMA, W7 en Catrice.

 
 
   Afgelopen donderdag kwam ik toevallig weer in de buurt van de Kruidvat, de Op=Op voordeelshop en de HEMA en besloot om even snel te kijken naar wat dingetjes aangezien er ontzettend veel make-up acties waren deze week. Dit was het resultaat.Als eerst kwam ik langs de kruidvat. Bij de kruidvat wist ik dat ze verschillende acties hadden op bepaalde make-up merken. Zo had GOSH een 2 voor €10,- actie. Ik was al een tijdje benieuwd naar de vloeibare eyeliner en bij toeval kwam ik het smokey eye palette ook nog eens tegen. Handig om mee te nemen wanneer ik ergens voor een weekend verblijf en niet een groot palette wil meeslepen.
Ook Maybelline had een actie met alles voor €10,- en dus besloot ik om de nieuwe Fit Me! foundation mee te nemen. Ik ben heel erg benieuwd naar de werking van deze foundation.  En, omdat ik graag een nieuwe mascara wou uitproberen, gooide ik nog snel de Glamour Doll mascara van Catrice in het mandje.


Bij de HEMA viel mijn oog direct op de nieuwe blushes. En dan eigenlijk meer op het patroontje dan de kleur zelf, want wat is 'ie mooi! Er zijn twee verschillende kleuren, een roze en perzik kleur, maar ik besloot om alleen de perzik tint mee te nemen aangezien ik al een andere roze blush van de HEMA thuis heb liggen.

 
Bij de Op=Op voordeelshop vloog ik nog snel even naar binnen om te kijken naar nog meer soorten nagellak. De andere nagellakjes bevielen mij eigenlijk wel heel erg goed en ze blijven ontzettend lang zitten. Ik kocht nog een rood-roze tint en een blauwe magnetic nagellak. Naar die laatste ben ik erg beniewd.
 
Uiteraard zien jullie de reviews snel voorbij komen (: 

2 opmerkingen:

  1. Die W7 nagellak hebben ze niet bij ons! Vind ik zo jammer, ziet er erg mooi uit namelijk!

    http://oh-saycanyousee.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook wat W7 nagellakken, vind ze fijn en hebben mooie kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen