11-11-12

Review: GOSH smokey eye palette in 02 brown.


    GOSH is voor mij altijd een merk geweest waar ik niet echt heel enthousiast over kon zijn.  In principe zijn alle producten redelijk goed en doen ze wat ze moeten doen, maar voor de prijs verwacht ik wat meer dan 'redelijk goed'. In combinatie met een actie bij de Kruidvat besloot ik om dit palette mee te nemen. Eens kijken of GOSH deze keer wel mijn hart kan veroveren.

 

GOSH heeft vier verschillende smokey eye palettes in het assortiment.
Ik heb de kleur 02 Brown, met verschillende natureltinten.  Het palette is strak vormgegeven en persoonlijk vind ik dit erg fijn. Mocht je er meer kopen dan kun je ze gemakkelijk opstapelen. Het dekseltje is doorzichtig, zo weet je direct welke kleur je pakt.  Verder zit er nog een plastic beschermvelletje bij met daarop ook een stappenplan om een smokey eye te maken. Zelf gooi ik die altijd direct weg, maar voor beginners kan dit handig zijn. De verpakking scroot dus pluspunten!


Tadaa! De vier prachtige kleuren. De bovenste is een matte witte kleur, daarna een huidskleurige tint met shimmer, een bruine caramelkleur en de onderste is een donkergrijze kleur. De strookjes zijn lekker breed, zo meng je de kleuren niet. In totaal zit er 8 gram in, dus 2 gram per oogschaduw.

Swatches

En dan het belangrijkste, de swatches. De witte kleur is perfect qua pigmentatie en de huidskleurige ook. De laatste twee tinten zijn wat minder heftig, maar die zou je kunnen opbouwen. Wat ik wel jammer vind is dat de 'donkerste' kleuren meer richting grijs neigen dan naar bruin. Ik had liever een hele donkerbruine kleur gezien.
 
Al met al ben ik tevreden over dit palette. Bij het aanbrengen van de donkerste kleur moet je wat uitkijken voor fall-out, maar voor de rest werken de oogschaduws prima. Omdat het palette wel wat prijzig is, zou ik 'm alleen kopen in combinatie met een kortingsactie.

Prijs €11,49

Wat vindt jij van GOSH?
 
 

3 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een mooie kleurten. Ik had alleen wel wat betere pigmentatie verwacht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind hem inderdaad ook wel wat prijzig voor wat je krijgt! Maar de kleuren zijn wel mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Handig, dat dit allemaal in zo'n klein setje zit, alleen jammer van de prijs! Ik zou er nog niet eens de helft voor betalen.

    BeantwoordenVerwijderen