12-11-2012

Review: Catrice Glamour Doll mascara.


    Ik zoek al tijden naar een nieuwe mascara met een dun borsteltje. Precies zoals mijn favoriete mascara van Essence. Toevallig zag ik dat Catrice ook zo'n soort mascara in het assortiment had. Ik kon niet wachten om 'm te testen.




De verpakking van de Glamour Doll mascara is zwart. Het logo en de productnaam is in het zilver op de onderkant gedrukt. Niet echt speciaal verder. Er zit wel een leuke swirl in de verpakking. Ik moet eerlijk bekennen dat de verpakking van een mascara mij ook niet echt wat doet, het gaat mij immers om het resultaat. Het borsteltje is flexibel en heeft hele kleine stekeltjes. Persoonlijk vind ik dit de fijnste soort. Tijd om mijn wimpers eens te vergelijken:



Het lijkt mij wel duidelijk dat de bovenste foto zonder mascara is, en de onderste met mascara. Ik heb hele kleine wimpers en doordat het borsteltje kleine stekeltjes heeft kan ik ze allemaal goed meepakken zonder dat de mascara in mijn wenkbrauwen zit. Mijn wimpers worden goed van elkaar gescheiden en worden ook een stuk langer. Verder vind ik de werking goed en lijkt de Glamour Doll mascara qua werking erg veel op mijn favoriet.  Een prima mascara voor een prima prijsje van €3,99

Wat is jouw favoriete mascara?

7 opmerkingen: