13-11-12

Mijn everyday bakje.
  Jawel, ook ik heb een boven op mijn kast een bakje staan met producten die ik bijna elke dag gebruik. Van sommige producten zitten er meer dan één in, want afwisseling moet er blijven. Kijk mee naar mijn -almost- everyday producten.

Ik verzamel de meeste producten in zwart gevlochten mandje. Een aantal producten die er nu wel in liggen staan normaal naast het mandje omdat het anders te onoverzichtelijk wordt. Mijn kwasten staan apart in een glazen bak met zand en heb ik niet bij mijn everyday producten gerekend.


Dit zijn de gezichtsproducten die ik elke dag gebruik. Ik vind de BB cream van Garnier erg fijn omdat deze mijn huid wel egaal maakt maar niet verstopt. Ook haalt het de roodhuid uit mijn gezicht. Helaas is mijn gezicht net te donker voor de light versie en te donker voor de medium versie dus ik meng ze eerst door elkaar. Om te zorgen dat ik niet na mijn fietstocht in de ochtend begin te glimmen poeder ik mijn gezicht nog even af met de Prep+Prime translucent powder van MAC.


Voor de rest van mijn gezicht gebruik ik vaak nog een blush en een highlighter. Ik heb er twee verschillende soorten blushes in liggen om ze, meestal, af te stemmen op mijn oogschaduw.
 

De Prime and Fine highlighter is van Catrice in de kleur 010 Fairy Dust. De blush links op de foto is van Too Faced draagt de naam Who's Your Poppy? Deze blush is een prachtige perzikroze blush met prachtige gouden shimmers er in. Deze draag ik vaak bij warme oogschaduwtinten.
De rechter blush is Peach O' Peach van MAC en is een matte lichtroze kleur.Uiteraard heb ik ook een aantal favoriete oogschaduws. De mono's gebruik ik vaak als highlighter en het palette voor een complete look die ik binnen 5 minuten in elkaar kunt zetten.Het oogschaduwpalette achterin is het Au Naturel palette van Sleek en heeft de plek van mijn oude vertrouwde Naked palette ingenomen. Dit omdat ik al een paar pans begin te raken bij het Naked palette en ik de lichtbruine tint van dit palette echt prachtig vind om over het hele ooglid te gebruiken. De mono van MAC, links op de foto, is Blanc Type en dat is een prachtige matte highlighter die ik vaak gebruik om de kleuren in mijn crease makkelijk te blenden. De rechter is van Sephora en heet Californian Blonde N10 en is een highlighter met een prachtige warme shimmer.


                 En dan nu de wat minder fotogenieke producten, haha. Helemaal bovenaan ligt de Too Faced shadow insurance die er voor zorgt dat mijn oogschaduw perfect blijft zitten. Daar rechtsonder ligt een wimperkruller van een onbekend merk. Twee mascara's, de Glamour Doll mascara van Catrice en de Maximum Definition mascara van Essence. Een zwarte oogpotlood van Miss Sporty in 01 Black en dan nog een wenkbrauwpotloodje van de HEMA in 10 en daar is ook de eyebrowgel van.

Nou ben ik wel niewsgierig of jullie ook een bakje hebben met producten die jullie elke gebruiken of hebben jullie alles in één la?

5 opmerkingen:

 1. Ik probeer alles altijd netjes te sorteren, maar dan ligt het plotseling toch weer door elkaar. Oeps ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allissa! Ik wist helemaal niet dat je (weer) blogt joh! Ik zag opeens een reactie bij VeraCamilla, en ik dacht 'even kijken' .. Eerst was je namelijk gestopt zag ik. Maar anyways, leuk!! Jij hebt echt een prachtige stash, en ik volg je nu natuurlijk! Ik baal echt dat ik er nu pas achter kom, dus nu maar even alles teruglezen hihi :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten heb je in je everyday bakje!  BeantwoordenVerwijderen