06-11-12

Random -creatieve- looks


Even een andere post dan normaal. Ik heb morgen namelijk een hele grote toets waar ik nog ontzettend veel voor moet doen en dus geen tijd gehad om bezig te zijn voor de site. Maarr ik heb nog wel een aantal random (oog)looks voor jullie die ik nog op mijn iPod of mobiel had staan en wel met jullie wil delen. Enjoy (:Lekker creatief bezig zijn met make-up vind ik ontzettend leuk om te doen. En toe Cynthia een tijd geleden een wedstrijd had op haar blog waarbij je een zo-over-de-top-mogelijke foto kon insturen kwam ik spontaan op het idee om roze wenkbrauwen te doen. 


Rotzooien met pigmenten en eyeliner. Eyeliner heb ik overigens nog steeds moeite mee, maar door dit soort creaties leer ik het steeds beter.
 

Een betere foto van de verise aan het begin van de post. Red smokey eye en rode lippen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik die combinatie altijd wel heel erg leuk vind. Wenkbrauwen zijn hier wild omdat het in een vampier-thema moest passen.Al een oude foto. Zwart met felblauw. Hier begon ik met een zwarte smokey eye maar vond het achteraf leuker om er wat kleur bij te doen. Niet echt iets om mee te gaan boodschappen doen.

                                                   Pink lips en koper/bruine ogen.


Paars met felroze in mijn binnenste ooghoeken. Blijf het een geweldige combinatie vinden, paars met roze. Geen eyeliner, de kleuren zijn al ''in-your-face'' genoeg. (volgensmij was ik wel vergeten om mijn wenkbrauwen te doen..)
 
Proberen jij wel eens wat anders uit met oogschaduw zonder dat je er mee de deur uit hoeft of wilt? Of hou je het liever neutraal? Ik ben benieuwd!

4 opmerkingen: