19-11-2012

Mijn mini-MAC stash + swatches.


MAC is één van de merken waar ik urenlang rond kan lopen om alles uit te proberen. Oogschaduw hier, blush daar, alles is gewoon mooi. Helaas hebben alle producten van MAC wel een prijskaartje en ben ik heel erg kieskeurig dus zo groot is die stash nog niet. Ik laat ze in foto's aan jullie zien en heb er ook direct even swatches bij gedaan voor het geval je altijd al nieuwsgierig was naar een product. Enjoy (:

Dit zijn de producten die ik tot nu toe van MAC in mijn bezit heb. 3 oogschaduws, 1 paintpot, 1 blush, de 217 brush en een Prep+Prime translucent powder.


De blushes van MAC zijn stuk voor stuk geweldig. Ontzettend gepigmenteerd en ontzettend fijn aan te brengen. Ik had geen idee hoe ik blush moest aanbrengen en welke kleur mij het beste zou staan en ben op een gegeven moment gewoon de Douglas ingelopen om bij de MAC counter tips gaan vragen. Die dag had ik mijn állereerste blush in bezit en dat was deze lichtroze kleur met de naam Pinch 'O Peach.

 
Deze paintpot in Bare Study was het eerste product dat ik van MAC had. De paintpots van MAC zijn te gebruiken als basis, hilighter voor op je wangen, op het wenkbrauwbot of in je binnenste ooghoeken. Een prachtige highlighter en ik gebruik 'm nog vaak.




En dan de oogschaduws! Ik heb er drie, een matte witte kleur (Blanc Type), een bordeauxrode (Cranberry) en een grijsgroene kleur (Club). Blanc Type gebruik ik heel vaak als highlighter op mijn wenkbrauwbot en Cranberry als ik weer eens zin heb in een mooie bordeauxrode kleur. Club gebruik ik niet zo vaak omdat ik niet zo vaak grijs gebruik, maar de kleur is wel prachtig. In eerste instantie valt de pigmentatie namelijk best tegen (met uitzondering van een paar kleuren, zoals ook Blanc Type) bij de oogschaduws, maar ze werken zacht en fijn dus kun je zelf bepalen hoe intens je iets wilt hebben.
 

De MAC Prep+Prime translucent powder gebruik ik elke dag en ik weet nu al dat ik deze gigantische pot nooit op ga krijgen. Een translucent powder is een kleurloze poeder waarmee je je foundation kunt afpoederen om te zorgen dat je niet gaat glimmen of dat je foundation vervaagt. Werkt perfect en ik kan niet meer zonder.


En uiteraard heb ook ik de bekende 217 blending brush. En deze kwast is ook direct een geval van ik-kan-niet-zonder-je. Werkt soepel, is lekker zacht en precies en kan blenden als een pro. 

Swatches:
Cranberry, Blanc Type, Club, Bare Study en Pinch O' Peach (zonlicht boven en daglicht onder. zonder basis)
 
Prijzen
Blush €19,-
Paintpot €18,50
Oogschaduw €15,- (per stuk)
Translucent Powder €19,-
217 blending brush €21,-


Heb jij ook producten van MAC? Zo ja, wat is je favoriet?

11 opmerkingen:

  1. Mooie stash! Ik heb een blush, 217 blending brush en Brush cleanser van mac. Ook niet veel haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de 217 is inderdaad een gevalletje ikkannietzonder haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De 217 en het Prep & Prime poeder, twee toppers wat mij betreft :-) Zelf heb ik heel wat MAC borstels, een stuk of 24 oogschaduws, vier of vijf foundations en nog een paar poedertjes. Best wel veel dus :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oeh, cranberry vind ik wel heel tof! Bare study vind ik ook een heel mooie paintpot, ik gebruik hem eigenlijk stiekem te weinig...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ah wat een leuk bericht! mooie blog, ga zo door!
    zou je het misschien leuk vinden om elkaar te volgen? x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, je hebt aardig wat mac producten. Ik vind cranberry een erg leuke kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Yay, Blanc type heb ik ook en is bijna op. :( Cranberry is trouwens ook echt lovely om te zien, volgens mij is de kleurencombinatie echt prachtig in een look! Mijn favoriet? De Prep + Prime primer en de Fixeerspray!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Waaauuuuuww moooi <3333

    PS: Er loopt een winactie op onze site hihi


    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat een leuke stash van mac producten heb je :)

    BeantwoordenVerwijderen