29-10-2012

Recently bought: The Body Shop


 Als er één winkel is waar ik niet binnen kan lopen zonder iets te kopen is het The Body Shop wel. Ik heb dan ook al ontzettend veel spullen en mocht er van mijzelf ook niet meer heen, maar ik was vergeten dat ik dankzij de Love Your Body -kaart nog een cadeautje uit mocht zoeken omdat ik in oktober jarig ben. Dus hup, de winkel in. En uiteraard kwam ik met wat spulletjes naar buiten.

Benieuwd naar wat ik heb gekocht?


Het eerste waar ik naar op zoek ging was een nieuwe scrub. Bij binnenkomst viel mijn oog al direct op de perzik versie. Even later kwam ik opeens een tafeltje tegen met sale-artikelen. Dat is nog eens leuk. Daar vond ik de pink grapefruit body scrub en de Japanese cherry blossom eau de toilette, flink afgeprijsd. En omdat mijn bedrag over de €20,- ging, mocht ik voor €1,- de Morrocan rose body butter meenemen.



Vineyard Peach & Pink Grapefruit

Vineyard Peach is een cream body scrub. Zoals de naam al zegt lijkt de substantie wel wat op een créme met kleine roze spikkeltjes er doorheen. Ruikt echt precies naar perzik en scrubt zoals een scrub hoort te scrubben. Het enige nadeel is dat dankzij de nieuwe verpakking er niet meer op staat voor welk huidtype deze scrub is, maar ik gok voor een normale huid.
Pink Grapefruit heeft een wat meer pudding-achtige substantie. Het is een rood/oranje achtige kleur met ook spikkeltjes er door heen. Deze scrub bevat olie, wat er voor zorgt dat het na het scrubben een vettig laagje achterlaat. Hierna hoef je geen bodylotion meer op te smeren. Ook Pink Grapefruit is voor de normale huid.

Beide scrubs bevatten 200ml. Vineyard Peach is nog voor €15,- te koop in de winkel. Pink Grapefruit kun je misschien nog tegenkomen in de sales.

Moroccan Rose body butter (50 ml) kreeg ik voor een klein bedrag bij mijn spulletjes. Deze body butter hoort bij het gelijknamige geurtje en ruikt inderdaad heel subtiel naar rozen. De substantie is lekker zacht en smeert goed uit. Het fijne aan deze body butter is dat 'ie ook nog eens ontzettend snel intrekt. Moroccan Rose is voor de normale tot droge huid. 

De normale versie van 200ml kost €17,95

Japanese Cherry Blossom eau de toilette valt onder de Scents Of The World-serie.
De top bestaat uit een mix van Fuji appels en magnolia, het hart uit sterjasmijn en Japanse kersenbloesem en de basis uit sandelhout en hinoki-hout. Oftewel, het ruikt naar een combinatie van appeltjes en bloemetjes. Vooral een fijne, frisse geur voor overdag.

Nu in de sale voor  €11,-
En zijn er nog meer mensen die ook van The Body Shop houden? Of mensen die het juist helemaal niet lekker vinden? Let me know!

4 opmerkingen:

  1. wat een mooie aankopen! ik moet ook snel weer eens naar the body shop

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Vineyard Peach scrub lijkt me heel lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt goede acties bij de bodyshop nu!
    Ik heb ook ingeslagen, onder andere het luchtje. Die is heerlijk!

    http://biancakramer.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er leuk/lekker uit!
    Ik haal er eigenlijk bijna nooit iets haha (:
    Vind het er wel vaak leuk uit zien!

    BeantwoordenVerwijderen